Over een paar minuten ontvang je een e-mail met toegang tot De Broodbakschool. Daar wacht het cursuspakket + alle bonussen op jou. Voeg meel@debroodbakschool.nl toe aan je contactenlijst dan weet je zeker dat je geen meel van ons mist.
Over een paar minuten ontvang je een e-mail met toegang tot De Broodbakschool. Daar wacht het cursuspakket + alle bonussen op jou. Voeg meel@debroodbakschool.nl toe aan je contactenlijst dan weet je zeker dat je geen meel van ons mist.
Altijd overzicht met de stap-voor-stap methode. Geen tijdsdruk, leer in je eigen tempo.
Of je nu een beginner bent in de wereld van broodbakken of simpelweg je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen. Het online cursuspakket Bakgeheimen voor Beter Brood zit boordevol praktische tips en waardevolle kennis over broodbakken.
Samen gaan we op pad om de juiste ingrediënten te vinden. Ik neem je mee met de voorbereiding, het basis broodbakproces en nog veel meer. Je hoeft niet langer bang te zijn om misbaksels te bakken. Of je nu een broodbakgroentje bent of al wat ervaring hebt. Met mijn deskundige begeleiding kun je vol vertrouwen met succes brood bakken.
Het luchtigste WITBROOD bakken? Of vandaag vezelrijk VOLKOREN?
Je boft! Want met Bakgeheimen voor Beter Brood ontdek je het allebei!
Benieuwd hoe jij voortaan in 10 eenvoudige stappen het Allerlekkerste Brood bakt?
Hoi, ik ben Marije! Heel wat jaar geleden werd mijn bakkersvuur aangestoken toen ik als producer werkte aan de televisie serie BROOD in Europa. Ik was meteen verkocht. Ik ontdekte hoe geweldig lekker écht brood kon smaken! En wat een wonder dat je daar alleen gemalen graan, water, gist of desem en een beetje zout voor nodig hebt! Dát wou ik ook kunnen!
En dus stopte ik met werken bij de televisie om helemaal in de wereld van brood bakken te duiken. Dankzij mijn televisie connecties heb ik de afgelopen jaren les gekregen van de beste bakkers van Nederland.
In mijn bakstudio en in de online broodbakschool geef ik al die fijne kneepjes met veel enthousiasme door aan thuisbakkers zoals jij. Ik neem je mee op broodbakreis en laat je ervaren hoe heerlijk het is om zelf brood te bakken.
Basiscursus Beter Brood (79 EUR Waarde)
Ontdek alle broodbak geheimen in overzichtelijke online broodbaklessen:
1. Waarom je eigen brood bakken?
2. Wat is ambachtelijk brood?
3. Wat is gluten?
4. Graansoorten om brood mee te bakken
5. Ingrediënten: meel & bloem, water, zout en rijsmiddelen
6. Bakbenodigdheden: Wat heb je nodig?
7. Broodbakproces: Hoe maak je brood?
8. Uit de oven: Hoe bewaar je brood?
9. AAN DE BAK: Basis wit brood maken in 10 stappen
10. AAN DE BAK: Basis volkorenbrood maken in 10 stappen
11. Herhaal, maak notities & experimenteer
Bak Ouderwets Lekker Speltbrood (79 EUR Waarde)
Ga ook aan de bak met spelt en andere oergranen. Je bakt er de lekkerste broden mee. Wat je ontdekt in deze complete broodcursus:
1. Zeven tips voor brood bakken met oergranen
2. Wat zijn oergranen?
3. Welke oergranen zijn er?
4. Alles over graan: uitmalingsgraad, enzymen, bewaren
5. Hoe sterk is mijn gemalen graan?
6. Welke bakspullen heb je nodig?
7. De 6 essentiële stappen van brood maken
8. Speltbrood bakken met gist
9. In je voorraadkast en in je keukenkastjes
10. AAN DE BAK: Basis speltbrood recept + variaties
11. AAN DE BAK: Paleo pizza recept (mét tomatensaus)
Na het afronden van elke broodcursus ontvang je een gesigneerd broodbakcertificaat.
Je ontvangt meer!✨👇🏻
Module: Wat doe je met onhandelbaar deeg? (27 EUR Waarde)
Het overkomt iedere thuisbakker. Je volgt precies het recept en toch is je deeg plakkerig. Je staat op het punt het in de prullenbak te gooien. Dat hoeft voortaan niet meer. Bekijk de video over 'Onhandelbaar Deeg'. HELEMAAL GRATIS. Met deze praktische tips red jij voortaan je onhandelbare deeg.
E-book 10xBeter (19 EUR Waarde)
Download direct 10 Tips om Direct Beter Brood te Bakken!
Ontvang dit e-book met 10 tips helemaal gratis. Dat wordt smullen!
+ nóg meer bakhulp💥
Jouw broodbakreis start met...
2. Stap-voor-stap methode
Tijdens de online broodbaklessen neem ik je stap-voor-stap mee. Zo hou je overzicht in het proces en krijg je inzicht en gevoel voor wat er in je deeg gebeurt. Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt en terugspoelen of pauzeren als iets even niet duidelijk is. Je kunt alle vaardigheden dus in alle rust aanleren. Zodat jij een broodbakmethode kiest die bij jouw levensstijl (lees agenda) past.
Alle online broodbaklessen zijn gemaakt met jou als thuisbakker in gedachte. Er zijn praktische video´s voor elke stap en broodbaklessen met tekst en foto's. Want iedereen leert op zijn eigen manier! En wat als je een broodbakvraag hebt? Ik ben elke dag in de online broodbakschool aanwezig om je te verder te helpen. Zodat je niet het hele web af hoeft te zoeken naar antwoorden. Waardoor je snel weer aan de bak gaat om de allerlekkerste broden te maken.
Ik zeg altijd tegen mijn cursisten: "Tijd is je vriend". Iets nieuws leren kost tijd. Het duurt misschien even voordat je de verschillende recepten in de vingers hebt. Trouwens, de meeste cursisten bakken al na één keer een geweldig lekker brood. Echt waar! Mocht die van jou er minder mooi uitzien dan kan je misschien denken dat het tóch niets voor jou is. Probeer het dan toch nog een kans te geven. Écht iedereen kan het leren. Geniet van je broodbakreis.
"Ik had nog nooit een brood gebakken en sta hier thuis ook niet bekend als de handy man. Ik was op zoek naar een online cursus om in mijn eigen tempo en in mijn eigen keuken thuis te leren bakken.
Vooral de ondersteunende filmpjes zijn iedere keer weer fijn om ´samen´ met Marije brood te bakken.
Je krijgt weer zin in het volgende brood!"
Trotse Thuisbakker Jos Pieters
De cursussen zijn volledig online, je kan er direct mee starten in je eigen huis. Op aanvraag worden er workshops gehouden in de bakstudio in Andalusië, Stuur dan een bericht aan meel@debroodbakschool.nl
Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw online broodcursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in De Broodbakschool.
Levenslang :) Er is geen deadline waar binnen je de online cursus moet hebben afgerond. Iedere thuisbakker leert in zijn eigen tempo, dat is juist heel fijn. Je hebt levenslang onbeperkt toegang tot De Broodbakschool. Zonder reclames of irritante abonnementen. Is dat even lekker!
Zo vaak en wanneer je maar wilt, De Broodbakschool is alle dagen en 24 uur open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.
Ja hoor, dat kan bij sommige cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je dan de opties om in termijnen te betalen. Iedere termijn wordt jouw bijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het bakken van het allerlekkerste brood.
Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!*
Maar twijfel je of een broodcursus iets voor jou is, vraag dan eerst een gratis proefles aan. Dan kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen.
*aangeschafte E-books kun je niet retourneren, en niet meer dan 3 video's bekeken hebben (zie Algemene Voorwaarden)
Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Je ontvangt al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik geleerd heb van professionele broodbakkers. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?
Als je nog nooit eerder brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om te beginnen met het maken van een tarwebrood met gist.
Om de basisbeginselen van ambacht in de vingers te krijgen. Daarna ben je helemaal klaar om je broodbakreis te vervolgen. Door andere meelsoorten te gebruiken of je vaardigheden te vergroten door desembrood te gaan bakken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!
Je hebt voor geen van de broodcursussen een (broodbak-)machine nodig. Alle broden maak je in principe met de hand en bak je in een oven.
Voor sommige deegsoorten kan je wel een broodbakmachine of een kneder gebruiken. In de broodcursussen ontdek je hoe je kan zien wanneer een deeg voldoende gekneed is.
Glutenvrij deeg hoef je niet te kneden. En dus kun je voor glutenvrije broden geen machines gebruiken.
Per cursus wordt aangegeven welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt. Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Want we houden het zo eenvoudig mogelijk!
Heb je coeliakie (een auto-immuunziekte)? Dan zijn alle glutenvrije broodcursussen voor jou geschikt. Juist voor jou als thuisbakker weet je 100% zeker dat je 100% glutenvrij brood bakt!
Heb je geen coeliakie dan kun je starten met ALLE cursussen. Want in alle cursussen ga je brood maken zonder toevoegingen. Kies waar je kan voor biologische ingrediënten. Heb je spijsverteringsproblemen? Kies dan voor desembrood. Het liefst gemaakt van oude granen of volledig glutenvrij.
Ervaar door zelfgebakken brood te eten wat dat met je lijf doet.
Je zult versteld zijn van de smaak en hoe makkelijk het verteert!
De Broodbakschool is een bakplaats waar enthousiaste thuisbakkers ontdekken hoe ze zelf het Allerlekkerste Brood bakken. Je vindt er online broodcursussen en workshops ambachtelijk brood bakken in de bakstudio van Marije in Andalusië.
Een online broodcursus bestaat uit vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusmateriaal in tekst. Iedere thuisbakker kan in zijn eigen tijd en tempo en op een manier die bij hem/haar past beter brood leren bakken. Bij elke broodcursus zitten handige downloads: succesrecepten, PDF´s met tips en handige boodschappenlijstjes.
Je krijgt direct toegang tot een Broodbakclub. Daar kun je ELKE dag je baksels laten zien en vragen stellen. Doe mee!
Alle online broodcursussen kenmerken zich door met zo min mogelijk middelen en met pure ingrediënten het allerlekkerste brood te maken. Je leert brood maken met je handen. En zonder pakjes en zakjes.
Want écht goed brood maak je met maar een paar ingrediënten en eenvoudige bakbenodigdheden.
Én heel veel liefde & geduld!
Er is voor elk wat wils in De Broodbakschool. Er zijn veel verschillende online broodcursussen te volgen:
* Bak Je Eigen Brood - Starterspakket
* Cursus Bubbelende Desemstarter Maken
* Bak Zelf Desembrood Cursuspakket
* Bak Ouderwets Lekker Speltbrood
* Cursus Desembrood Bakken met Oergranen
* Glutenvrij Genieten Broodcursuspakket
* Cursus Glutenvrije Desemstarter Maken
* Glutenvrij Desembrood Cursuspakket
Benieuwd wat elke cursus inhoud?
Surf dan snel naar deze pagina:
https://debroodbakschool.nl/met-welke-broodcursus-start-jij/
Stuur een bericht aan meel@debroodbakschool.nl. En je krijgt persoonlijk binnen 48 uur antwoord. Altijd!