"Ik had nog nooit een brood gebakken en sta hier thuis ook niet bekend als de handy man. Ik was op zoek naar een online cursus om in mijn eigen tempo en in mijn eigen keuken thuis te leren bakken. Vooral de ondersteundende filmpjes zijn iedere keer weer fijn om 'samen' met Marije brood te bakken. Je krijgt weer zin in het volgende brood!"
Jos Pieters - Trotse Thuisbakker
Begin bij het begin
Of je nu voor het eerst brood wilt bakken, of al een tijdje aan het experimenteren bent en eindelijk wilt begrijpen wat je aan het doen bent... hier begint het.
Want brood bakken is niet moeilijk. Je hebt alleen de juiste begeleiding nodig.
En precies die krijg je in De Broodbakschool. Online, stap-voor-stap. Zonder gedoe. Gewoon thuis lekker aan de bak.
Stel je voor: je haalt een goudbruin brood uit de oven. Het ruikt heerlijk. De korst kraket als je erin snijdt. 
Je kruim is luchtig en perfect. Je neemt een hap...
Dit is wat je zelf hebt gebakken.
Je vrienden kijken op. "Heb jij dit echt zelf gebakken?"
Ja. En het is makkelijker dan je denkt.
Benieuwd hoe jij voortaan de allerlekkerste broden bakt? Je ontdekt het in De Broodbakschool!
"Normaal bak ik brood met de broodbakmachine, maar dit brood is vele malen lekkerder. Mijn allereerste brood is gewoon een succes geworden dankzij de super duidelijke uitleg van Marije!"

Wendy van Veen
"De hands-on video's geven opvallend duidelijk alle handelingen weer. Samen met de praktische tips was het daardoor heel eenvoudig om een robuust en smakelijk brood te bakken."

Annelies Leeuwe
"Het enthousiasme van Marije werkt aanstekelijk. Ook al was ik alleen, ik had het gevoel, dat ik samen met Marije een brood stond te bakken. Ik zou zo weer aan de slag willen. Dank je Marije!"

Astrid Thomas
Ja! Ook als je al ervaring hebt met bakken, leer je hier nieuwe dingen. Professionele tips van topbakkers, begrijpen waarom dingen gebeuren, en de fijne kneepjes die het verschil maken. Zelfs ervaren bakkers zijn hier enthousiast over.
Jazeker! Deze cursus is perfect voor beginners. Je begint helemaal bij het begin. Welke ingrediënten heb je nodig? Welke spullen? Hoe voelt deeg aan? Stap voor stap leer je alles wat je moet weten.
Nee! Alle broden maak je met de hand en bak je in je gewone oven. Heb je last van je polsen, gebruik dan een (broodbak-)machine om voor je te kneden. Je leert ervaren wanneer precies je deeg klaar is!
Ik zeg altijd tegen mijn cursisten: "Tijd is je vriend". Het duurt misschien even voordat je de recepten in de vingers hebt. Maar de meeste cursisten bakken al na één keer een geweldig lekker brood. Écht waar! Écht iedereen kan het leren. Geniet van je broodbakreis.
Je krijgt direct toegang voor 1 jaar. Daarna betaal je slechts €9,95 per jaar voor toegang tot het platform en persoonlijke bakhulp (waarde €99!). Je kunt op elk moment zonder opgaaf van reden opzeggen.
Wij zijn elke dag in De Broodbakschool aanwezig om je verder te helpen. Zodat je niet het hele web af hoeft te zoeken naar antwoorden. Waardoor je snel weer aan de bak gaat om de allerlekkerste broden te maken.
Je hebt 14 dagen geld-terug garantie. Probeer het risicovrij uit! Niet tevreden? Geld terug. Geen gedoe.
✓ Ambachtelijk brood bakken met pure ingrediënten - Zonder pakjes & zakjes 
✓ Online toegang - Volg de cursus in je eigen tempo, geen tijdsdruk
✓ Persoonlijke bakhulp - Je staat er niet alleen voor, wij zijn er elke dag
✓ Professionele baktips - Gebaseerd op jaren praktijkervaring van topbakkers
✓ Bakken met succes - Geen bakstenen meer, jij bakt direct het lekkerste brood
✓ Luchtige online lessen - Lekker bakken, geen taaie ko(r)st, je leert met plezier



Hoi, ik ben Marije! 
Heel wat jaar geleden werd mijn bakkersvuur aangestoken toen ik als producer werkte aan de televisieserie BROOD. Ik was meteen verkocht. Ik ontdekte hoe geweldig lekker écht brood kon smaken! En wat een wonder dat je daar alleen gemalen graan, water, gist of desem en een beetje zout voor nodig hebt! Dát wou ik ook kunnen!
En dus stopte ik met werken bij de televisie om helemaal in de wereld van brood bakken te duiken. Dankzij mijn televisieconnecties heb ik de afgelopen jaren les gekregen van de beste bakkers van Nederland.
In mijn bakstudio en in De Broodbakschool geef ik al die fijne kneepjes met veel enthousiasme door aan thuisbakkers zoals jij. Ik neem je mee op broodbakreis en laat je ervaren hoe heerlijk het is om zelf brood te bakken.
Benieuwd hoe jij voortaan de allerlekkerste broden bakt?
Je ontdekt het in De Broodbakschool!
Tot snel,
Marije Hanna Berghuis
Broodbakinspirator.


🥖 Leer écht lekker online glutenvrij brood bakken van professionele topbakkers
🥖 Bekijk het lesmateriaal op elk moment en zo vaak je wilt: alles bij de hand
🥖 Vakkennis, beproefde recepten & video's van zeer hoge kwaliteit (geen reclames)
🥖 Lidmaatschap Gistbrood Bakclub
🥖 Echt goede recepten. Gegarandeerd succes!







