Marije met een volkorenbrood

Het Allerlekkerste Brood bak je Zelf!

Ontdek de 10 Eenvoudige Stappen in de Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven!
Zó succesvol dat je er zelf versteld van staat. 


(waardevol voor iedere thuisbakker)

Stap-voor-stap ICONS Marije Bakt Brood
Voor beginnende en ervaren thuisbakkers die écht goed brood willen bakken!
Video ICONS Marije Bakt Brood
Bekijk het lesmateriaal wanneer het jou uitkomt. En herhaal zo vaak je maar wilt! 
Schema ICONS Marije Bakt Brood

Altijd overzicht met dit stap-voor-stap starterspakket. Geen tijdsdruk, leer in je eigen tempo.

Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven 79 De Broodbakschool
€217
€79

Tijdelijke aanbieding Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven

  • Ontdek hoe jij luchtig WITBROOD en vezelrijk VOLKORENBROOD bakt
  • Fijne kneepjes die je nergens anders vindt, speciaal voor thuisbakkers zoals jij
  • Bespaar €€€ en voorkom misbaksels door beproefde recepten!
  • In slechts 10 stappen het lekkerste brood op tafel (hoe ontspannen is dat?)
  • Bekijk wanneer en hoe vaak je maar wilt de inspirerende broodbaklessen

Ontdek al mijn Broodbak Geheimen

Of je nu een beginner bent in de wereld van broodbakken of simpelweg je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen. Het Bak Je Eigen Brood - Basispakket zit boordevol praktische tips en waardevolle kennis over broodbakken.

Samen gaan we op pad om de juiste ingrediënten te vinden. Ik neem je mee met de voorbereiding, het basis broodbakproces en nog veel meer. Je hoeft niet langer bang te zijn om misbaksels te bakken. Of je nu een broodbakgroentje bent of al wat ervaring hebt. Met mijn deskundige begeleiding kun je vol vertrouwen met succes brood bakken.
Het luchtigste WITBROOD bakken? Of vandaag vezelrijk VOLKOREN?
Je boft! Want met de Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven ontdek je het allebei!

Benieuwd hoe jij voortaan in 10 eenvoudige stappen het Allerlekkerste Brood bakt? 

Zelf brood bakken:  media-logos-marijebaktbrood-1170x113

Wat zit er in het Bak je Eigen Brood - Basispakket?

Verrijk jouw broodbakreis met de Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven.
Ontdek de Basisprincipes van Ambachtelijk brood bakken:
1. Waarom je eigen brood bakken?
2. Wat is ambachtelijk brood?
3. Wat is gluten?
4. Graansoorten om brood mee te bakken
5. Ingrediënten: meel & bloem, water, zout en rijsmiddelen
6. Bakbenodigdheden: Wat heb je nodig? 
7. Broodbakproces: Hoe maak je brood?
8. Uit de oven: Hoe bewaar je brood?
9. AAN DE BAK: Basis wit brood maken in 10 stappen
10. AAN DE BAK: Basis volkorenbrood maken in 10 stappen
11. Herhaal, maak notities & experimenteer

Na het afronden van deze broodcursus ontvang je een gesigneerd broodbakcertificaat.

+ 2 Bonussen t.w.v. €138 💥 

  • BONUS #1: Levenslang Lidmaatschap Broodbakcommunity (t.w.v. € 39)

Neem deel aan de bruisende community met andere thuisbakkers. Deel je successen, vragen en misbaksels. Je ontvangt levenslang en exclusieve toegang.

  • BONUS #2: Persoonlijke Bakhulp in De Broodbakschool (t.w.v. € 99)

Wij zijn er iedere dag om thuisbakkers zoals jij persoonlijk verder te helpen. Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag, dan zijn we er voor jou! Zodat jij weer snel aan de bak kunt om het allerlekkerste brood te bakken.

Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven 79 De Broodbakschool
€217
€79

Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven

  • Ontdek hoe jij voortaan met succes de beste broden bakt
  • Fijne kneepjes die je nergens anders vindt, speciaal voor thuisbakkers zoals jij
  • Bespaar €€€ en voorkom misbaksels door beproefde recepten!
  • In slechts 10 stappen het lekkerste brood op tafel (hoe ontspannen is dat?)
  • Levenslang Toegang & start ermee wanneer het jou uitkomt

Wat voor lekkers bak jij binnenkort?

Jouw broodbakreis start met...

Zak met meel ICONS Marije Bakt Brood

1. De juiste ingrediënten

Met de juiste ingrediënten ga je meer plezier beleven aan brood bakken in je eigen oven. Naast het leren van nieuwe broodbakkennis en bakvaardigheden, ga je ook leren over de juiste ingrediënten en hoe je die zo optimaal mogelijk kunt gebruiken om heerlijk brood mee te maken. Deze kennis gaat je helpen om de juiste keuzes te maken bij het inkopen. Om voortaan met succes zelf brood te maken.
Stap-voor-stap ICONS Marije Bakt Brood

2. Stap-voor-stap methode

Tijdens de online broodbaklessen neem ik je stap-voor-stap mee. Zo hou je overzicht in het proces en krijg je inzicht en gevoel voor wat er in je deeg gebeurt. Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt en terugspoelen of pauzeren als iets even niet duidelijk is. Je kunt alle vaardigheden dus in alle rust aanleren. Zodat jij een broodbakmethode kiest die bij jouw levensstijl (lees agenda) past. 

Voorbereiding CONS Marije Bakt Brood

3. Online begeleiding

Alle online broodbaklessen zijn gemaakt met jou als thuisbakker in gedachte. Er zijn praktische video´s voor elke stap en broodbaklessen met tekst en foto's. Want iedereen leert op zijn eigen manier! En wat als je een broodbakvraag hebt? Ik ben elke dag in de online broodbakschool aanwezig om je te verder te helpen. Zodat je niet het hele web af hoeft te zoeken naar antwoorden. Waardoor je snel weer aan de bak gaat om de allerlekkerste broden te maken.

Tijd ICONS Marije Bakt Brood

4. Het de tijd geven

Ik zeg altijd tegen mijn cursisten: "Tijd is je vriend". Iets nieuws leren kost tijd. Het duurt misschien even voordat je de verschillende recepten in de vingers hebt. Trouwens, de meeste cursisten bakken al na één keer een geweldig lekker brood. Echt waar! Mocht die van jou er minder mooi uitzien dan kan je misschien denken dat het tóch niets voor jou is. Probeer het dan toch nog een kans te geven. Écht iedereen kan het leren. Geniet van je broodbakreis

"Wat zal het lekker ruiken in je huis!"

Wat trotse thuisbakkers zeggen...

Super duidelijke uitleg

"Normaal bak ik brood met de broodbakmachine, maar dit brood is vele malen lekkerder. Mijn allereerste brood is gewoon een succes geworden dankzij de super duidelijke uitleg van Marije!"

Wendy Testbakker - Marije Bakt Brood
Wendy van Veen

Kwalitatief lesmateriaal

"De hands-on video's geven opvallend duidelijk alle handelingen weer. Samen met de praktische tips was het daardoor heel eenvoudig om een robuust en smakelijk brood te bakken."

Annelies Testbakker - Marije Bakt Brood
Annelies Leeuwe
Samen bakken met Marije

"Het enthousiasme van Marije werkt aanstekelijk. Ook al was ik alleen, ik had het gevoel, dat ik samen met Marije een brood stond te bakken. Ik zou zo weer aan de slag willen. Dank je Marije!"

Testbakker Astrid - Marije Bakt Brood
Astrid Thomas
Jos met pleister en zijn tweede zelf gebakken brood

Zin om het volgende brood te bakken!

"Ik had nog nooit een brood gebakken en sta hier thuis ook niet bekend als de handy man. Ik was op zoek naar een online cursus om in mijn eigen tempo en in mijn eigen keuken thuis te leren bakken.
Vooral de ondersteunende filmpjes zijn iedere keer weer fijn om ´samen´ met Marije brood te bakken.
Je krijgt weer zin in het volgende brood!"

 Trotse Thuisbakker Jos Pieters

                   

Veelgestelde vragen over online broodbakcursussen

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus of een cursuspakket?

Levenslang :) Er is geen deadline waar binnen je de cursus moet hebben afgerond. Iedere thuisbakker leert in zijn eigen tempo, dat is juist heel fijn. Je hebt levenslang onbeperkt toegang tot De Broodbakschool.

Hoe vaak kan ik een cursus bekijken?

Zo vaak en wanneer je maar wilt, De Broodbakschool is alle dagen en 24 uur open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Ja hoor, dat kan bij sommige cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je dan de opties om in termijnen te betalen. Iedere termijn wordt jouw bijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het bakken van het allerlekkerste brood.

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!*
Maar twijfel je of een broodcursus iets voor jou is, vraag dan eerst een gratis proefles aan. Dan kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen.
*aangeschafte E-books kun je niet retourneren

Wanneer start de broodbakcursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw broodcursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in De Broodbakschool.

Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan een online broodcursus?

Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Je ontvangt al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?

Ik heb nog nooit (met succes) brood gebakken, is een online broodcursus dan wel geschikt voor mij?

Als je nog nooit eerder brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om te beginnen met het maken van een tarwebrood met gist.
Om de basisbeginselen van ambacht in de vingers te krijgen. Daarna ben je helemaal klaar om je broodbakreis te vervolgen. Door andere meelsoorten te gebruiken of je vaardigheden te vergroten door desembrood te gaan bakken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb ik een (broodbak-)machine nodig?

Je hebt voor geen van de broodcursussen een (broodbak-)machine nodig. Alle broden maak je in principe met de hand en bak je in een oven.

Voor sommige deegsoorten kan je wel een broodbakmachine of een kneder gebruiken. In de broodcursussen ontdek je hoe je kan zien wanneer een deeg voldoende gekneed is.

Glutenvrij deeg hoef je niet te kneden. En dus kun je voor glutenvrije broden geen machines gebruiken.

Per cursus wordt aangegeven welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt. Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Want we houden het zo eenvoudig mogelijk!

Ik mag geen gluten - welke broodcursus is dan geschikt voor mij?

Heb je coeliakie (een auto-immuunziekte)? Dan zijn alle glutenvrije broodcursussen voor jou geschikt. Juist voor jou als thuisbakker weet je 100% zeker dat je 100% glutenvrij brood bakt!

Vaak wordt glutenvrij geadviseerd, terwijl er ook andere mogelijkheden zijn. Heb je geen coeliakie dan kun je starten met ALLE cursussen. Ik ben heel zeker van mijn zaak. Niet goed, geld terug!

Want in alle cursussen ga je brood maken zonder toevoegingen. Kies waar je kan voor biologische ingrediënten. Heb je spijsverteringsproblemen? Kies dan voor desembrood. Het liefst gemaakt van oude granen of volledig glutenvrij.

Ervaar door zelfgebakken brood te eten wat dat met je lijf doet.
Je zult versteld zijn van de smaak en hoe makkelijk het verteert!

Wat is De Broodbakschool?

De Broodbakschool is een bakplaats waar enthousiaste thuisbakkers ontdekken hoe ze zelf het Allerlekkerste Brood bakken. Je vindt er online broodcursussen en workshops ambachtelijk brood bakken in de bakstudio van Marije in Andalusië.

Wat is een online broodcursus?

Een online broodcursus bestaat uit vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusmateriaal in tekst. Iedere thuisbakker kan in zijn eigen tijd en tempo en op een manier die bij hem/haar past beter brood leren bakken. Bij elke broodcursus zitten handige downloads: succesrecepten, PDF´s met tips en handige boodschappenlijstjes.

Wat is ambachtelijk brood bakken?

Alle broodcursussen kenmerken zich door met zo min mogelijk middelen en met pure ingrediënten het allerlekkerste brood te maken. Je leert brood maken met je handen. En zonder pakjes en zakjes.
Want écht goed brood maak je met maar een paar ingrediënten en eenvoudige bakbenodigdheden.
Én heel veel liefde & geduld!

Welke broodcursussen zijn er in De Broodbakschool?

Er is voor elk wat wils in de broodbakschool. Er zijn veel verschillende broodcursussen te volgen:

* Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Bubbelende Desemstarter Maken
* Cursus Tarwe Desembrood Uit Eigen Oven

* Cursus Oergranen Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Oergranen Desembrood Uit Eigen Oven

* Glutenvrij Gistbrood Uit Eigen Oven
* Glutenvrij Gistbrood Extra
* Cursus Glutenvrije Desemstarter Maken
* Glutenvrij Desembrood Uit Eigen Oven

Benieuwd wat elke cursus inhoud?
Surf dan snel naar deze pagina:
https://debroodbakschool.nl/met-welke-broodcursus-start-jij/

Mijn vraag staat hier niet bij, hoe neem ik contact op?

Stuur een bericht aan meel@debroodbakschool.nl. En je krijgt persoonlijk binnen 48 uur antwoord. Altijd!

                 
Marije met een volkorenbrood

Bak zelf gegarandeerd het Allerlekkerste Brood!

Ontdek de 10 Eenvoudige Stappen in de Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven
Zó handig dat je direct beter resultaat bakt, ehh boekt! 


En wat zal het lekker ruiken in je huis?!