Succesvol Glutenvrij Desembrood Bakken
- Leer écht lekker desembrood bakken van professionele glutenvrije bakker
Vakkennis, recepten & video's van zeer hoge kwaliteit
Van haver tot gort geteste broodrecepten. Gegarandeerd succes!
Alle recepten zijn 100% glutenvrij, plantaardig, eivrij, sojavrij, lactosevrij, maïsvrij, & ook nog eens suikervrij!
Geen tijdsdruk, ontdek de heerlijke succes recepten in je eigen tempo en bekijk de instructie video's zo vaak je wilt!
Vakkennis, recepten & video's van zeer hoge kwaliteit
Van haver tot gort geteste broodrecepten. Gegarandeerd succes!
Of je nu een beginner bent in de wereld van broodbakken of simpelweg je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen. Het Glutenvrij Desembrood Cursuspakket zit tjokvol praktische tips en onmisbare broodbakkennis over desembrood bakken zonder gluten.
Allereerst ga je een bubbelende glutenvrije desemstarter maken. Daarna neem ik je mee met de voorbereiding (waar koop je de beste ingrediënten en ga je stap-voor-stap aan de bak met de succesrecepten.
Je hoeft niet langer bang te zijn om misbaksels te bakken. Of je nu een broodbakgroentje bent of al wat ervaring hebt. Met Marije's deskundige begeleiding kun je vol vertrouwen met succes glutenvrij desembrood bakken.
Bekijk deze VIDEO!
Benieuwd hoe jij voortaan deze glutenvrije desembroden bakt?
Je ontdekt het in De Broodbakschool!
Hoi, ik ben Marije! Heel wat jaar geleden werd mijn bakkersvuur aangestoken door Meesterbakker Robèrt van Beckhoven. Wij werkten samen aan de televisie serie BROOD in Europa en ik was meteen verkocht.
Dankzij mijn televisie connecties heb ik de afgelopen jaren les gekregen van de beste broodbakkers van Nederland. GLUTENVRIJE broodbakker Gerard Hardeman kwam naar mijn bakstudio om mij met succes glutenvrij brood te leren bakken!
In De Broodbakschool geef ik al die fijne kneepjes met veel enthousiasme door aan glutenvrije thuisbakkers zoals jij. Ik neem je online mee op desem broodbakreis en laat je ervaren hoe heerlijk het is om zelf glutenvrij desembrood te bakken.
Bekijk hieronder de inhoud van het complete Glutenvrije Desembrood Cursuspakket.
Cursus Glutenvrij Desembrood Uit Eigen Oven
1. Waarom zelf brood bakken?
2. Hoe maak je goed glutenvrij desembrood?
3. De 6 stappen van Glutenvrij Desembrood maken
4. Ingrediënten voor goed desembrood (met linkjes)
5. Maak zelf 3 meelmixen om lekker mee te variëren
6. Eenvoudige Bakbenodigdheden: Wat heb je nodig?
7. Basisrecepten voor witbrood, bruinbrood en volkorenbrood.
8. Bonus Video's over rijsmandjes, zout, psyllium en levains
Na het afronden van elke cursus ontvang je een gesigneerd broodbakcertificaat.
💥 + vandaag 3 EXTRA Bonussen 💥
BONUS #1: Extra Succesrecepten
Haal 't Zonnetje in huis. Of bak een goed gevuld Olijfje. En wat denk je van Krenten Knotsjes. Die zijn super lekker voor onderweg. Maak ook die lekkere focaccia. Om je vingers bij af te likken!
VANDAAG GRATIS
Deel jouw bakavonturen en bakvragen met andere glutenvrije thuisbakkers. Sluit je aan bij de Glutenvrije Broodbakcommunity waartoe je direct en levenslang EXCLUSIEF toegang krijgt.
DOE GRATIS MEE!
Wij zijn iedere dag in De Broodbakschool om thuisbakkers zoals jij persoonlijk verder te helpen. Kom je er niet helemaal uit dan neem je contact op. Geen vraag is ons te gek!
VANDAAG GRATIS
´t Zonnetje
Pitabroodjes
Vakkennis, recepten & video's van zeer hoge kwaliteit
Bekijk het lesmateriaal op elk moment en zo vaak je wilt
Exclusief Lidmaatschap Glutenvrije Bakclub
Van haver tot gort geteste broodrecepten. Gegarandeerd succes!
2. Stap-voor-stap methode
Tijdens de online broodbaklessen neemt Marije je stap-voor-stap mee. Zo hou je overzicht in het proces en krijg je inzicht en gevoel voor wat er in je deeg gebeurt. Bekijk de video's zo vaak als je wilt en spoel terug of pauzeer als iets even niet duidelijk is. In je eigen tempo, wel zo ontspannen. Er is altijd een manier om brood te bakken die bij jouw levensstijl (lees agenda) past.
Alle online broodbaklessen zijn gemaakt met jou als thuisbakker in gedachte. Er zijn praktische video's voor elke stap en broodbaklessen met tekst en foto's. Want iedereen leert op zijn eigen manier! En wat als je een broodbakvraag hebt? Marije en haar team zijn elke dag online in De Broodbakschool aanwezig om je te verder te helpen. Zodat je niet het hele web af hoeft te zoeken naar antwoorden. Waardoor je snel weer aan de bak gaat om de allerlekkerste glutenvrije desembroden te maken.
Marije zegt altijd tegen haar cursisten: "Tijd is je vriend". Iets nieuws leren kost tijd. Het duurt misschien even voordat je de verschillende recepten in de vingers hebt. Trouwens, de meeste cursisten bakken al na één keer een geweldig lekker brood. Echt waar! Mocht die van jou minder geslaagd zijn dan kan je misschien de handdoek in de ring willen gooien. Maar ook dan zijn we er voor jou. Met wat kleine aanpassingen lukt het dan ineens wel! Écht iedereen kan het leren.
“Steekt met kop en schouders boven de vele (zelfs van professionele bedrijven) andere cursussen uit.
De stap voor stap uitleg. De mogelijke valkuilen. Met bijbehorende video's. Zeer goed uitgewerkte werkinstructies. De ondersteuning van Marije is o zo belangrijk. Een niet te missen cursus om zelf gezond en lekker brood te bakken.“
Niet meer twijfelen ...
"Heb je altijd graag glutenvrij desembrood willen bakken maar je weet niet hoe? Dan raad ik je deze geweldige cursus aan die je online kunt volgen. Een zeer uitgebreid naslagwerk waar duidelijk in uitgelegd staat hoe je alles moet doen. Aangevuld met video's zodat je ook kunt zien hoe alles in zijn werk gaat. Daarnaast nog een actieve groep met medebakkers die je ook van advies kunnen voorzien. Kortom, echt een aanrader!!"
"Als je online zoekt hoe je glutenvrij desem moet maken, stuit je vooral op hindernissen en problemen. Helemaal niet nodig! Deze cursus legt precies uit wat desem is en hoe je eenvoudig zelf een starter kunt maken. Al na een aantal dagen kun je aan de slag met het echte werk: lekker glutenvrij desembrood bakken. En kijk eens: mijn eerste glutenvrije desembroden!"
Sander Molenaar - testbakker glutenvrije desembrood cursus
De cursussen zijn volledig online, je kan er direct mee starten in je eigen huis. Op aanvraag worden er workshops gehouden in de bakstudio in Andalusië, Stuur dan een bericht aan meel@debroodbakschool.nl
Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw online broodcursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in De Broodbakschool.
Levenslang :) Er is geen deadline waar binnen je de online cursus moet hebben afgerond. Iedere thuisbakker leert in zijn eigen tempo, dat is juist heel fijn. Je hebt levenslang onbeperkt toegang tot De Broodbakschool. Zonder reclames of irritante abonnementen. Is dat even lekker!
Zo vaak en wanneer je maar wilt, De Broodbakschool is alle dagen en 24 uur open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.
Ja hoor, dat kan bij sommige cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je dan de opties om in termijnen te betalen. Iedere termijn wordt jouw bijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het bakken van het allerlekkerste brood.
Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!*
Maar twijfel je of een broodcursus iets voor jou is, vraag dan eerst een gratis proefles aan. Dan kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen.
*aangeschafte E-books kun je niet retourneren, en niet meer dan 3 video's bekeken hebben (zie Algemene Voorwaarden)
Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Je ontvangt al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik geleerd heb van professionele broodbakkers. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?
Als je nog nooit eerder brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om te beginnen met het maken van een tarwebrood met gist.
Om de basisbeginselen van ambacht in de vingers te krijgen. Daarna ben je helemaal klaar om je broodbakreis te vervolgen. Door andere meelsoorten te gebruiken of je vaardigheden te vergroten door desembrood te gaan bakken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!
Je hebt voor geen van de broodcursussen een (broodbak-)machine nodig. Alle broden maak je in principe met de hand en bak je in een oven.
Voor sommige deegsoorten kan je wel een broodbakmachine of een kneder gebruiken. In de broodcursussen ontdek je hoe je kan zien wanneer een deeg voldoende gekneed is.
Glutenvrij deeg hoef je niet te kneden. En dus kun je voor glutenvrije broden geen machines gebruiken.
Per cursus wordt aangegeven welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt. Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Want we houden het zo eenvoudig mogelijk!
Heb je coeliakie (een auto-immuunziekte)? Dan zijn alle glutenvrije broodcursussen voor jou geschikt. Juist voor jou als thuisbakker weet je 100% zeker dat je 100% glutenvrij brood bakt!
Heb je geen coeliakie dan kun je starten met ALLE cursussen. Want in alle cursussen ga je brood maken zonder toevoegingen. Kies waar je kan voor biologische ingrediënten. Heb je spijsverteringsproblemen? Kies dan voor desembrood. Het liefst gemaakt van oude granen of volledig glutenvrij.
Ervaar door zelfgebakken brood te eten wat dat met je lijf doet.
Je zult versteld zijn van de smaak en hoe makkelijk het verteert!
De Broodbakschool is een bakplaats waar enthousiaste thuisbakkers ontdekken hoe ze zelf het Allerlekkerste Brood bakken. Je vindt er online broodcursussen en workshops ambachtelijk brood bakken in de bakstudio van Marije in Andalusië.
Een online broodcursus bestaat uit vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusmateriaal in tekst. Iedere thuisbakker kan in zijn eigen tijd en tempo en op een manier die bij hem/haar past beter brood leren bakken. Bij elke broodcursus zitten handige downloads: succesrecepten, PDF´s met tips en handige boodschappenlijstjes.
Je krijgt direct toegang tot een Broodbakclub. Daar kun je ELKE dag je baksels laten zien en vragen stellen. Doe mee!
Alle online broodcursussen kenmerken zich door met zo min mogelijk middelen en met pure ingrediënten het allerlekkerste brood te maken. Je leert brood maken met je handen. En zonder pakjes en zakjes.
Want écht goed brood maak je met maar een paar ingrediënten en eenvoudige bakbenodigdheden.
Én heel veel liefde & geduld!
Er is voor elk wat wils in De Broodbakschool. Er zijn veel verschillende online broodcursussen te volgen:
* Basiscursus Brood Bakken
* Cursus Bubbelende Desemstarter Maken
* Bak Zelf Desembrood Cursuspakket
* Bak Ouderwets Lekker Speltbrood
* Cursus Desembrood Bakken met Oergranen
* Glutenvrij Genieten Broodcursuspakket
* Cursus Glutenvrije Desemstarter Maken
* Glutenvrij Desembrood Bakken
Benieuwd wat elke cursus inhoud?
Surf dan snel naar deze pagina:
https://debroodbakschool.nl/met-welke-broodcursus-start-jij/
Stuur een bericht aan meel@debroodbakschool.nl. En je krijgt persoonlijk binnen 48 uur antwoord. Altijd!