Herken je dit?
Glutenvrij brood uit de supermarkt smaakt naar karton
Het is belachelijk duur (en lege voeding gemaakt met zetmeel)
Je hebt het zelf geprobeerd, maar het lukt niet echt goed
Je brood valt uit elkaar of blijft compact
Je mist gewoon écht lekker brood
Dat snap ik maar al te goed. Toen mijn man glutenvrij moest gaan eten, was dat een schok. Want hij hield net als ik heel erg van brood. Maar ik dacht: ik ben een bakker, ik kan dit.
Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct GRATIS toegang tot De Broodbakschool.


"De video's zijn super handig en duidelijk. Ook de geschreven uitleg is heel duidelijk. Stap-voor-stap neemt Marije je mee door het proces en ze legt alles uit. Je begrijpt echt ook wat er gebeurt, in plaats van alleen maar wat ingrediënten bij elkaar gooien. "
Thuisbakker Margot Bakker - de Bruin
Gluten zorgt ervoor dat deeg elastisch en luchtig wordt. Zonder gluten heb je bindmiddelen nodig die hetzelfde effect geven. Maar wélke? En hoeveel?
Daar draait het vaak om bij glutenvrij broodbakken. En dat is precies wat ik in deze gratis proefles met je ga delen.
In deze gratis proefles ontdek je:
Welke bindmiddelen er zijn
Psylliumvezels, chiazaad en lijnzaad - wat doet wat en wanneer gebruik je het?
Hoe bindmiddelen werken
Begrijp eindelijk waaróm glutenvrij brood bakken anders werkt
Praktische verhoudingen
Hoeveel heb je nodig voor luchtig, lekker brood?
Veel voorkomende fouten
En hoe je die voorkomt - zodat je misbaksels verleden tijd worden
PS: Al mijn glutenvrije recepten zijn 100% plantaardig, zonder soja, zonder maïs, zonder lactose én zonder suiker. Zodat je voedzaam én het allerlekkerste brood bakt.
Zo kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen. Je krijgt meteen waardevolle kennis die je direct kunt toepassen. En je ontdekt of mijn manier van lesgeven bij je past.
Zonder verplichtingen. Zonder gedoe. Gewoon aan de bak!
Niet alleen is het succes van heerlijk GV brood een goede reden. Ook omdat Marije je meeneemt in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Het maakt van bakken van brood een feestje (en daarna het eten nog meer!).

Aline Haverkamp
Met deze cursus is het bakken van een glutenvrij brood een eitje. Met de duidelijke recepten, instructievideo’s en beschrijving kan het niet misgaan. Een goed glutenvrij brood maken is met deze broodbakcursus voor iedere thuisbakker mogelijk.

Jan Jansen (met kleindochters)
Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!

Lenneke Corsten
Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct GRATIS toegang tot De Broodbakschool.

Altijd geopend en levenslang toegang
Enthousiaste cursisten
Natuurlijke ingrediënten!