🎂 VERJAARDAGS actie = Mega Korting 🎂
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Glutenvrije Header - Marije Bakt Brood

Glutenvrij Brood Bakken - Compleet Cursuspakket

Ontdek hoe je met succes glutenvrij brood bakt!

Volg de stap-voor-stap methode in de broodbakschool en ga met vertrouwen aan de bak.

Haal vol trots het lekkerste brood uit jouw eigen oven!

Stap-voor-stap ICONS Marije Bakt Brood
Voor beginnende en ervaren thuisbakkers die écht goed glutenvrij brood willen bakken!
Alle recepten zijn 100% plantaardig, sojavrij, lactosevrij, maïsvrij, suikervrij & natuurlijk helemaal zonder gluten!
Schema ICONS Marije Bakt Brood

Altijd overzicht met dit stap-voor-stap cursuspakket. Geen tijdsdruk, leer in je eigen tempo.

Start met Glutenvrij Brood Bakken

Of je nu een beginner bent in de wereld van broodbakken of simpelweg je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen. Het Glutenvrij Brood Bakken - Compleet Cursuspakket zit boordevol praktische tips en waardevolle kennis over broodbakken.

Samen gaan we op pad om de juiste ingrediënten te vinden. Ik neem je mee met de voorbereiding, het basis broodbakproces en nog veel meer. Je hoeft niet langer bang te zijn om misbaksels te bakken. Of je nu een broodbakgroentje bent of al wat ervaring hebt. Met mijn deskundige begeleiding kun je vol vertrouwen met succes glutenvrij brood bakken.

Benieuwd hoe jij voortaan het allerlekkerste glutenvrije brood bakt?
Je ontdekt het in de broodbakschool!

Leer mij alle fijne kneepjes


Betaal eenmalig €69 of in 3 termijnen van €27
Marije met glutenvrije klapper

Jouw Broodbak Instructeur

Hoi, ik ben Marije! Heel wat jaar geleden werd mijn bakkersvuur aangestoken door Meesterbakker Robèrt van Beckhoven. Wij werkten samen aan de televisie serie BROOD in Europa en ik was meteen verkocht.

Dankzij mijn televisie connecties heb ik de afgelopen jaren les gekregen van de beste broodbakkers van Nederland. Een GLUTENVRIJE broodbakker Gerard Hardeman kwam naar mijn bakstudio om mij met succes glutenvrij te leren bakken!

In de online broodbakschool geef ik al die fijne kneepjes met veel enthousiasme door aan glutenvrije thuisbakkers zoals jij. Ik neem je mee op broodbakreis en laat je ervaren hoe heerlijk het is om zelf brood te bakken.

Bekijk hieronder de inhoud van het Complete Glutenvrije Cursuspakket.

Wat ontvang je met het Complete Glutenvrije Broodbakpakket?

Je ontvangt direct toegang tot 2 volwaardige glutenvrije broodcursussen.

Start direct met de  Basiscursus Glutenvrij Brood Bakken:
1. Waarom je eigen brood bakken?
2. Wat is gluten?
3. Wat is een goed glutenvrij brood?
4. Graansoorten om brood mee te bakken
5. De 6 essentiële stappen van glutenvrij brood maken
6. Bakbenodigdheden: Wat heb je nodig?
7. AAN DE BAK: Zaden- en pittenbrood
8. AAN DE BAK: Boekweitbrood
9. AAN DE BAK: Haverbrood
10. AAN DE BAK: Kikkererwtenbrood

    En vervolg je bakreis met de Cursus Glutenvrij Brood Extra.
    Met Extra verdieping in de wereld van glutenvrij brood bakken + Extra succesrecepten:
    1. Glutenvrije granen in brooddeeg
    2. Je eigen meelmix maken
    3. Soorten bind- en verdikkingsmiddelen
    4. Geen suiker, wel zout
    5. Over water als broodverbeteraar
    6. Laat je deeg optimaal rijzen
    7. Bakken in je oven
    8. Brood bewaren
    9. Glutenvrij experimenteren
    8. AAN DE BAK: Pizza (inclusief tomatensaus recept)
    9. AAN DE BAK: Pitabroodjes  
    10. AAN DE BAK: Krokante crackers - 3 keer anders

    • BONUS: glutenvrije Goudse moppen van Glutenvrije Broodbakker Gerard Hardeman.


    Na het afronden van elke broodcursus ontvang je een gesigneerd broodbakcertificaat.

+ 3 GRATIS Bonussen✨

  • BONUS #1: E-book Spread the Love (t.w.v. €19,95)
  • BONUS #2: Lidmaatschap Broodbakclub (t.w.v. €19,95)
  • BONUS #3: Marije's Persoonlijke Bakhulp in de broodbakschool (t.w.v. €99)
Glutenvrij Compleet broodbakpakket actie - Marije Bakt Brood
€296,90
€69

Glutenvrij Brood Bakken - Compleet Cursuspakket

  • Leer écht lekker brood bakken van een professionele glutenvrije bakker
  • Bekijk het lesmateriaal op elk moment en zo vaak je wilt

  • Vakkennis, recepten & video´s van zeer hoge kwaliteit

  • Exclusief toegang tot broodbakclub Glutenvrij Gilde

  • Echt goede recepten. Gegarandeerd succes!

Jouw broodbakreis start met...

1. De juiste ingrediënten

Met de juiste ingrediënten ga je meer plezier beleven aan brood bakken in je eigen oven. Naast het leren van nieuwe broodbakkennis en bakvaardigheden, ga je ook leren over de juiste ingrediënten en hoe je die zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Deze kennis gaat je helpen om de juiste keuzes te maken bij het inkopen. Om voortaan met succes zelf glutenvrij brood te maken.

2. Stap-voor-stap methode

Tijdens de online broodbaklessen neem ik je stap-voor-stap mee. Zo hou je overzicht in het proces en krijg je inzicht en gevoel voor wat er in je deeg gebeurt. Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt en terugspoelen of pauzeren als iets even niet duidelijk is. Je kunt alle vaardigheden dus in alle rust aanleren. Zodat jij een broodbakmethode kiest die bij jouw levensstijl (lees agenda) past. 

Working ICONS Marije Bakt Brood

3. Online begeleiding

Alle online broodbaklessen zijn gemaakt met jou als thuisbakker in gedachte. Er zijn praktische video's voor elke stap en broodbaklessen met tekst en foto's. Want iedereen leert op zijn eigen manier! En wat als je een broodbakvraag hebt? Ik ben elke dag in de online broodbakschool aanwezig om je te verder te helpen. Zodat je niet het hele web af hoeft te zoeken naar antwoorden. Waardoor je snel weer aan de bak gaat om de allerlekkerste glutenvrije broden te maken.

4. Het de tijd geven

Ik zeg altijd tegen mijn cursisten: "Tijd is je vriend". Iets nieuws leren kost tijd. Het duurt misschien even voordat je de verschillende recepten in de vingers hebt. Trouwens, de meeste cursisten bakken al na één keer een geweldig lekker brood. Echt waar! Mocht die van jou er minder geslaagd zijn dan kan je misschien denken dat het tóch niets voor jou is. Probeer het dan tóch nog een kans te geven. Écht iedereen kan het leren. En geniet ook van de broodbakreis

Trotse Thuisbakkers over het Glutenvrije Cursuspakket

Een absolute aanrader

"Niet alleen is het succes van het heerlijke GV brood een goede reden. Ook omdat Marije je meeneemt in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Het maakt van bakken van glutenvrij brood een feestje (en daarna het eten nog meer!)“

Aline Haverkamp testbakker glutenvrij - Marije Bakt Brood
Aline Haverkamp

Met z'n allen heerlijk smullen

"Onze dochter Danique heeft coeliakie en wil niks liever dan gewoon mee eten met de rest van het gezin. Ik heb veel geleerd en zin gekregen om mijn broodbak kunsten te gaan verbeteren. Zodat we met z'n allen kunnen smullen van heerlijk glutenvrij brood. Echt een super cursus!

Danique met glimlach en sproeten en met glutenvrije boterham - Marije Bakt Brood

Dochter van Nieke van As

Broodcursus voor iedereen!

“Ik bak brood voor mijn kleindochters. Met deze cursus is het bakken van een glutenvrij brood een eitje. Met de duidelijke recepten en instructievideo’s kan het niet misgaan. Een goed glutenvrij brood maken is met deze broodbakcursus voor iedere thuisbakker mogelijk."

Jan Jansen testbakker glutenvrij - Marije Bakt Brood
Jan Jansen (met kleindochters)
Lenneke Corsten testbakker Cursus Glutenvrij Brood Bakken - Marije Bakt Brood

Na 3 jaar écht lekker brood

"Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!"

Lenneke Corsten - enthousiaste glutenvrije thuisbakker

                   

Veelgestelde vragen over online broodbakcursussen

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus of een cursuspakket?

Levenslang :) Er is geen deadline waar binnen je de cursus moet hebben afgerond. Iedere thuisbakker leert in zijn eigen tempo, dat is juist heel fijn. Je hebt levenslang onbeperkt toegang tot De Broodbakschool.

Hoe vaak kan ik een cursus bekijken?

Zo vaak en wanneer je maar wilt, De Broodbakschool is alle dagen en 24 uur open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Ja hoor, dat kan bij sommige cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je dan de opties om in termijnen te betalen. Iedere termijn wordt jouw bijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het bakken van het allerlekkerste brood.

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!*
Maar twijfel je of een broodcursus iets voor jou is, vraag dan eerst een gratis proefles aan. Dan kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen.
*aangeschafte E-books kun je niet retourneren

Wanneer start de broodbakcursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw broodcursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in De Broodbakschool.

Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan een online broodcursus?

Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Je ontvangt al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?

Ik heb nog nooit (met succes) brood gebakken, is een online broodcursus dan wel geschikt voor mij?

Als je nog nooit eerder brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om te beginnen met het maken van een tarwebrood met gist.
Om de basisbeginselen van ambacht in de vingers te krijgen. Daarna ben je helemaal klaar om je broodbakreis te vervolgen. Door andere meelsoorten te gebruiken of je vaardigheden te vergroten door desembrood te gaan bakken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb ik een (broodbak-)machine nodig?

Je hebt voor geen van de broodcursussen een (broodbak-)machine nodig. Alle broden maak je in principe met de hand en bak je in een oven.

Voor sommige deegsoorten kan je wel een broodbakmachine of een kneder gebruiken. In de broodcursussen ontdek je hoe je kan zien wanneer een deeg voldoende gekneed is.

Glutenvrij deeg hoef je niet te kneden. En dus kun je voor glutenvrije broden geen machines gebruiken.

Per cursus wordt aangegeven welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt. Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Want we houden het zo eenvoudig mogelijk!

Ik mag geen gluten - welke broodcursus is dan geschikt voor mij?

Heb je coeliakie (een auto-immuunziekte)? Dan zijn alle glutenvrije broodcursussen voor jou geschikt. Juist voor jou als thuisbakker weet je 100% zeker dat je 100% glutenvrij brood bakt!

Vaak wordt glutenvrij geadviseerd, terwijl er ook andere mogelijkheden zijn. Heb je geen coeliakie dan kun je starten met ALLE cursussen. Ik ben heel zeker van mijn zaak. Niet goed, geld terug!

Want in alle cursussen ga je brood maken zonder toevoegingen. Kies waar je kan voor biologische ingrediënten. Heb je spijsverteringsproblemen? Kies dan voor desembrood. Het liefst gemaakt van oude granen of volledig glutenvrij.

Ervaar door zelfgebakken brood te eten wat dat met je lijf doet.
Je zult versteld zijn van de smaak en hoe makkelijk het verteert!

Wat is De Broodbakschool?

De Broodbakschool is een bakplaats waar enthousiaste thuisbakkers ontdekken hoe ze zelf het Allerlekkerste Brood bakken. Je vindt er online broodcursussen en workshops ambachtelijk brood bakken in de bakstudio van Marije in Andalusië.

Wat is een online broodcursus?

Een online broodcursus bestaat uit vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusmateriaal in tekst. Iedere thuisbakker kan in zijn eigen tijd en tempo en op een manier die bij hem/haar past beter brood leren bakken. Bij elke broodcursus zitten handige downloads: succesrecepten, PDF´s met tips en handige boodschappenlijstjes.

Wat is ambachtelijk brood bakken?

Alle broodcursussen kenmerken zich door met zo min mogelijk middelen en met pure ingrediënten het allerlekkerste brood te maken. Je leert brood maken met je handen. En zonder pakjes en zakjes.
Want écht goed brood maak je met maar een paar ingrediënten en eenvoudige bakbenodigdheden.
Én heel veel liefde & geduld!

Welke broodcursussen zijn er in De Broodbakschool?

Er is voor elk wat wils in de broodbakschool. Er zijn veel verschillende broodcursussen te volgen:

* Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Bubbelende Desemstarter Maken
* Cursus Tarwe Desembrood Uit Eigen Oven

* Cursus Oergranen Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Oergranen Desembrood Uit Eigen Oven

* Glutenvrij Gistbrood Uit Eigen Oven
* Glutenvrij Gistbrood Extra
* Cursus Glutenvrije Desemstarter Maken
* Glutenvrij Desembrood Uit Eigen Oven

Benieuwd wat elke cursus inhoud?
Surf dan snel naar deze pagina:
https://debroodbakschool.nl/met-welke-broodcursus-start-jij/

Mijn vraag staat hier niet bij, hoe neem ik contact op?

Stuur een bericht aan meel@debroodbakschool.nl. En je krijgt persoonlijk binnen 48 uur antwoord. Altijd!

                 
Glutenvrije Header - Marije Bakt Brood

Echt lekker glutenvrij brood bak je zelf!

Ontdek hoe je met succes glutenvrij brood bakt! Volg de stap-voor-stap methode in de broodbakschool en ga met vertrouwen aan de bak. Bak vol trots het allerlekkerste brood!


👀 Geniet van praktische online broodbaklessen

📥 Fijne kneepjes = écht goed GV brood

🍞 Aan de bak met de succesrecepten

🎂 VERJAARDAGSACTIE = MegaKorting 🎂
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden