Header broodcursus Glutenvrij - Marije Bakt Brood

Het Allerlekkerste Glutenvrije Brood bak je zelf!

Beheers alle basis broodbakvaardigheden en bak met succes (je eerste) glutenvrije brood.
Zonder stress en met meer zelfvertrouwen, meer overzicht, meer ontspanning & plezier en trots als een pauw op jouw zelfgebakken brood.


Bespaar vele €€€ en ga zelf aan de bak!

(Ook heerlijk voor wie geen coeliakie heeft)

Video ICONS Marije Bakt Brood

Altijd toegankelijk

Bekijk het lesmateriaal wanneer het jou uitkomt. En herhaal zo vaak je maar wilt! 
Stap-voor-stap ICONS Marije Bakt Brood

Voor elke thuisbakker

Voor beginnende en ervaren thuisbakkers die écht goed glutenvrij brood willen bakken!
Schema ICONS Marije Bakt Brood

Eenvoudige methode

Altijd overzicht met deze stap-voor-stap broodbakcursus. Geen tijdsdruk, leer in je eigen tempo.

Het Bak je Eigen Brood - Glutenvrij Starterspakket 

Zeg vaarwel tegen glutenvrij brood dat naar karton smaakt en zo zwaar is als een baksteen. Geniet vanaf vandaag van heerlijke en voedzame glutenvrije broden die je helemaal zelf hebt gemaakt!

Ontdek hoe je zelf met 100% natuurlijke ingrediënten heel eenvoudig een gezond en knapperig glutenvrij brood kunt bakken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met broodbakken of kennis te hebben van glutenvrij bakken. Ook heb je geen warenkennis nodig, alleen een passie voor lekker eten en zelfgemaakt brood. Glutenvrij brood is echt heerlijk, ook voor wie niet per se glutenvrij hoeft te eten.

We nemen je mee bij het inkopen doen, de voorbereiding, het basis broodbakproces en nog veel meer. Je hoeft niet langer bang te zijn om misbaksels te bakken. Ontvang alle fijne kneepjes en je maakt vol vertrouwen (je eerste) glutenvrije brood.

Met de tips, tricks & tutorials in de online cursus glutenvrij brood bakken leer je op een eenvoudige en leuke manier (je eerste) glutenvrije brood bakken! De glutenvrije recepten zijn allemaal te maken zonder:

❌ gluten of glutenvrije tarwe

❌ soja

❌ maïs

❌ lactose of melkeiwit

❌ boter

❌ ei

❌ noten

❌ suiker

Alle succesrecepten zijn op basis van gist en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten of hebben veganistische vervangingen. Wellicht heb je het meeste al in huis!

  • havermeel + havervlokken
  • boekweitmeel + boekweitkorrels
  • teffmeel
  • kikkererwtenmeel
  • lijnzaad
  • zaden & pitten
    Vervang met vertrouwen een meelsoort door een andere meelsoort!
Marije met glutenvrij brood in bakblik - Marije Bakt Brood

Jouw broodinstructeur

Hoi, ik ben Marije! Heel wat jaar geleden werd mijn bakkersvuur aangestoken door Meesterbakker Robèrt van Beckhoven. Wij werkten samen aan de televisie serie BROOD in Europa en ik was meteen verkocht. Ik ontdekte hoe geweldig lekker écht brood kon smaken! En wat een wonder dat je daar alleen gemalen graan, water, gist of desem en een beetje zout voor nodig hebt! Dát wou ik ook kunnen! 

En dus stopte ik met werken bij de televisie om helemaal in de wereld van brood bakken te duiken. Dankzij mijn televisie connecties heb ik de afgelopen jaren les gekregen van de beste bakkers van Nederland.

Biologisch en glutenvrij bakker Gerard Hardeman leerde mij al zijn kneepjes om het allerlekkerste glutenvrije brood te bakken.

In mijn bakstudio en in de online broodbakschool geef ik al die fijne kneepjes met veel enthousiasme door aan thuisbakkers zoals jij. Ik neem je mee op broodbakreis en laat je ervaren hoe heerlijk het is om zelf brood te bakken.

Bekijk hieronder wat jij binnenkort gaat ontdekken.

Wat je ontdekt met het Bak je Eigen Brood - Glutenvrij Starterspakket

1. Waarom je eigen brood bakken?
2. Wat is gluten?
3. Wat is een goed glutenvrij brood?
4. Graansoorten om brood mee te bakken
5. De 6 essentiële stappen van glutenvrij brood maken
6. Bakbenodigdheden: Wat heb je nodig? 
7. AAN DE BAK: Zaden- en pittenbrood
8. AAN DE BAK: Boekweitbrood
9. AAN DE BAK: Haverbrood
10. AAN DE BAK: Kikkererwtenbrood

Na het afronden van deze broodcursus ontvang je een gesigneerd broodbakcertificaat.

Bak je eigen brood Glutenvrij Starterspakket - De Broodbakschool

Ontdek het Bak je Eigen Brood - Glutenvrij Starterspakket 

  • Leer alle fijne kneepjes van het brood bakken met glutenvrije meelsoorten
  • Bekijk alle praktische video's in je eigen tempo

  • Bekijk het lesmateriaal zo vaak je maar wilt

  • Sluit je gratis aan bij een glutenvrije broodbakclub

  • Download lesmateriaal en succesrecepten

Trotse thuisbakkers over de glutenvrije broodbakcursussen

Een absolute aanrader

Niet alleen is het succes van het heerlijke GV brood een goede reden. Ook omdat Marije je meeneemt in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Het maakt van bakken van glutenvrij brood een feestje (en daarna het eten nog meer!).

Aline testbakker glutenvrij
Aline Haverkamp

Met z´n allen smullen

Onze dochter Danique heeft coeliakie en wil niks liever dan gewoon mee eten met de rest van het gezin. Ik heb veel geleerd en zin gekregen om mijn broodbak kunsten te gaan verbeteren. Zodat we met z'n allen kunnen smullen van heerlijk glutenvrij brood. Echt een super cursus! 

Danique met glimlach en sproeten en met glutenvrije boterham - Marije Bakt Brood
Dochter van Nieke van As

Cursus voor iedereen!

Ik bak brood voor mijn kleindochters. Met deze cursus is het bakken van een glutenvrij brood een eitje. Met de duidelijke recepten, instructievideo’s en beschrijving kan het niet misgaan.

Een goed glutenvrij brood maken is met deze broodbakcursus voor iedere thuisbakker mogelijk.

Jan Jansen testbakker glutenvrij - Marije Bakt Brood
Jan Jansen (met kleindochters)
Lenneke Corsten testbakker Cursus Glutenvrij Brood Bakken - Marije Bakt Brood

Na 3 jaar écht lekker brood

"Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!

Lenneke Corsten - Trotse glutenvrije thuisbakker 

                   

Veelgestelde vragen over online broodbakcursussen

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus of een cursuspakket?

Levenslang :) Er is geen deadline waar binnen je de cursus moet hebben afgerond. Iedere thuisbakker leert in zijn eigen tempo, dat is juist heel fijn. Je hebt levenslang onbeperkt toegang tot De Broodbakschool.

Hoe vaak kan ik een cursus bekijken?

Zo vaak en wanneer je maar wilt, De Broodbakschool is alle dagen en 24 uur open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Ja hoor, dat kan bij sommige cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je dan de opties om in termijnen te betalen. Iedere termijn wordt jouw bijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het bakken van het allerlekkerste brood.

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!*
Maar twijfel je of een broodcursus iets voor jou is, vraag dan eerst een gratis proefles aan. Dan kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen.
*aangeschafte E-books kun je niet retourneren

Wanneer start de broodbakcursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw broodcursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in De Broodbakschool.

Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan een online broodcursus?

Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Je ontvangt al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?

Ik heb nog nooit (met succes) brood gebakken, is een online broodcursus dan wel geschikt voor mij?

Als je nog nooit eerder brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om te beginnen met het maken van een tarwebrood met gist.
Om de basisbeginselen van ambacht in de vingers te krijgen. Daarna ben je helemaal klaar om je broodbakreis te vervolgen. Door andere meelsoorten te gebruiken of je vaardigheden te vergroten door desembrood te gaan bakken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb ik een (broodbak-)machine nodig?

Je hebt voor geen van de broodcursussen een (broodbak-)machine nodig. Alle broden maak je in principe met de hand en bak je in een oven.

Voor sommige deegsoorten kan je wel een broodbakmachine of een kneder gebruiken. In de broodcursussen ontdek je hoe je kan zien wanneer een deeg voldoende gekneed is.

Glutenvrij deeg hoef je niet te kneden. En dus kun je voor glutenvrije broden geen machines gebruiken.

Per cursus wordt aangegeven welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt. Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Want we houden het zo eenvoudig mogelijk!

Ik mag geen gluten - welke broodcursus is dan geschikt voor mij?

Heb je coeliakie (een auto-immuunziekte)? Dan zijn alle glutenvrije broodcursussen voor jou geschikt. Juist voor jou als thuisbakker weet je 100% zeker dat je 100% glutenvrij brood bakt!

Vaak wordt glutenvrij geadviseerd, terwijl er ook andere mogelijkheden zijn. Heb je geen coeliakie dan kun je starten met ALLE cursussen. Ik ben heel zeker van mijn zaak. Niet goed, geld terug!

Want in alle cursussen ga je brood maken zonder toevoegingen. Kies waar je kan voor biologische ingrediënten. Heb je spijsverteringsproblemen? Kies dan voor desembrood. Het liefst gemaakt van oude granen of volledig glutenvrij.

Ervaar door zelfgebakken brood te eten wat dat met je lijf doet.
Je zult versteld zijn van de smaak en hoe makkelijk het verteert!

Wat is De Broodbakschool?

De Broodbakschool is een bakplaats waar enthousiaste thuisbakkers ontdekken hoe ze zelf het Allerlekkerste Brood bakken. Je vindt er online broodcursussen en workshops ambachtelijk brood bakken in de bakstudio van Marije in Andalusië.

Wat is een online broodcursus?

Een online broodcursus bestaat uit vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusmateriaal in tekst. Iedere thuisbakker kan in zijn eigen tijd en tempo en op een manier die bij hem/haar past beter brood leren bakken. Bij elke broodcursus zitten handige downloads: succesrecepten, PDF´s met tips en handige boodschappenlijstjes.

Wat is ambachtelijk brood bakken?

Alle broodcursussen kenmerken zich door met zo min mogelijk middelen en met pure ingrediënten het allerlekkerste brood te maken. Je leert brood maken met je handen. En zonder pakjes en zakjes.
Want écht goed brood maak je met maar een paar ingrediënten en eenvoudige bakbenodigdheden.
Én heel veel liefde & geduld!

Welke broodcursussen zijn er in De Broodbakschool?

Er is voor elk wat wils in de broodbakschool. Er zijn veel verschillende broodcursussen te volgen:

* Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Bubbelende Desemstarter Maken
* Cursus Tarwe Desembrood Uit Eigen Oven

* Cursus Oergranen Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Oergranen Desembrood Uit Eigen Oven

* Glutenvrij Gistbrood Uit Eigen Oven
* Glutenvrij Gistbrood Extra
* Cursus Glutenvrije Desemstarter Maken
* Glutenvrij Desembrood Uit Eigen Oven

Benieuwd wat elke cursus inhoud?
Surf dan snel naar deze pagina:
https://debroodbakschool.nl/met-welke-broodcursus-start-jij/

Mijn vraag staat hier niet bij, hoe neem ik contact op?

Stuur een bericht aan meel@debroodbakschool.nl. En je krijgt persoonlijk binnen 48 uur antwoord. Altijd!

                 
Header broodcursus Glutenvrij - Marije Bakt Brood

Aan de glutenvrije bak!

Beheers alle basis broodbakvaardigheden en bak met succes (je eerste) glutenvrije brood.
Zonder stress en met meer zelfvertrouwen, meer overzicht, meer ontspanning en gloei van geluk met jouw zelfgebakken brood.

👀 Online broodbaklessen die je wanneer en zolang je maar wilt kunt bekijken

📥 Tips om écht goed glutenvrij brood te bakken

🍞 Ga direct aan de bak met de succesrecepten

💥 Nu 50% korting 💥
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden