10 bewezen tips waarmee je eindelijk perfect glutenvrij brood bakt waar je familie écht van geniet
Bespaar honderden euro's aan verspilde ingrediënten
Écht smaakvol brood - niet meer doen alsof het lekker is
Kruim die niet kruimelt - eindelijk de perfecte tekstuur
Familie die écht geniet - geen geforceerde glimlachjes meer
"Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!"
Lenneke Corsten - enthousiaste glutenvrije thuisbakker
keer gedownload
praktische tips
direct beschikbaar
Mijn naam is Marije Hanna Berghuis en het is mijn missie om thuisbakkers te laten ontdekken hoe ze zelf op ambachtelijke wijze het Allerlekkerste Brood bakken.
Toen ik net begon met bakken, zijn er heel wat broodjes mislukt. Ik wist niks van het ambacht en had geen idee wat ik precies aan het doen was.
Tot ik stage liep bij professionele broodbakkers! Er ging een wereld voor me open!
En nu vele jaren later, geef ik al die fijne kneepjes door aan thuisbakkers zoals jij. In online cursussen in De Broodbakschool! Wie had dat gedacht?!
Wat ik maar wil zeggen: hang de handdoek niet te snel in de ring! Neem les en ga lekker vaak brood bakken. Want oefening baart echt kunst!
Ik hoor bijna dagelijks vergelijkbare broodbakavonturen van cursisten in De Broodbakschool. En geloof me, ik ben hier zelf de afgelopen jaren ook allemaal tegenaan gelopen.
Maar inmiddels is dat verleden tijd en kan ik nu zonder problemen en met succes een heerlijk glutenvrij brood bakken. Met elke glutenvrije meelsoort, in elke oven, waar ook ter wereld!
Hoe ik dit heb gedaan? Door les te krijgen van glutenvrije en biologische bakker Gerard Hardeman. Die kennis en ervaring geef ik met veel enthousiasme in De Broodbakschool aan jou door!
het ene brood lukt wel, maar de andere lijkt wel een baksteen
je wil graag ander glutenvrij meel je gebruiken dan het recept aangeeft maar kan dat zo maar?
je deeg is plakkerig, droog of juist heel vloeibaar
het deeg is moeilijk te vormen en zakt in elkaar
het gebakken brood is heel plat of heel vaal en bleekjes
het deeg wil niet rijzen en je hebt geen idee hoe dat komt
je zoekt online broodbakinformatie maar hebt geen overzicht
je wilt gezond brood maken maar je weet niet hoe te beginnen
het brood smaakt heel flauw of chemisch
je vindt glutenvrij brood kopen heel duur (belachelijk duur)
je wilt graag weten wat je eet, met minder toevoegingen
Deze 10 tips zijn een tipje van alle glutenvrije broodbakgeheimen die ik met je deel in De Broodbakschool.
Deze GRATIS tips helpen je op weg als je net begint met het bakken van glutenvrij brood of succesvoller glutenvrij brood wilt leren maken.
Je hoeft helemaal geen glutenvrij dieet te volgen of ervaring te hebben met broodbakken. Iedereen met een gezonde interesse om glutenvrij brood te leren bakken steekt er iets van op! En ook nog eens helemaal gratis. Is dat even lekker?!
Verbeter je broodbakvaardigheden in een handomdraai
Maak met succes een glutenvrij brood in je eigen oven thuis
Geniet van de geur van versgebakken brood!
Ontvang dit e-book met 10 tips helemaal gratis.
Als e-book voor je reader, een pdf voor op je telefoon of een handige printout zonder afbeeldingen. Je kan direct aan de bak. Download jouw exemplaar vandaag nog!