Soms loopt het maken van brood niet zoals je zou willen. Je hebt je precies aan het recept gehouden. En tóch is je deeg overrezen. Of het brood wat je gebakken hebt compact en kruimelig.
Hoe kan dat eigenlijk? Wat kun je doen? En hoe kun je dat de volgende keer voorkomen?
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? Schrijf je hieronder GRATIS in en je krijgt direct toegang tot de glutenvrije proefles 'Over Bindmiddelen'.
Verbeter direct je broodbakvaardigheden!
De video's zijn super handig en duidelijk. Ook de geschreven uitleg is heel duidelijk. Stap-voor-stap neemt Marije je mee door het proces en ze legt alles uit. Je begrijpt echt ook wat er gebeurt, in plaats van alleen maar wat ingrediënten bij elkaar gooien.
Margot Bakker - de Bruin
Mijn naam is Marije Hanna Berghuis en het is mijn missie om thuisbakkers te laten ontdekken hoe ze zelf op ambachtelijke wijze het Allerlekkerste Brood bakken.
Toen ik net begon met bakken, zijn er heel wat broodjes mislukt. Ik wist niks van het ambacht en had geen idee wat ik precies aan het doen was.
Tot ik stage liep bij professionele broodbakkers! Er ging een wereld voor me open!
En nu vele jaren later, geef ik al die fijne kneepjes door aan thuisbakkers zoals jij. In online cursussen in De Broodbakschool! Wie had dat gedacht?!
Wat ik maar wil zeggen: hang de handdoek niet te snel in de ring! Neem les en ga lekker vaak brood bakken. Want oefening baart echt kunst!
Ik geef je gratis een kijkje in mijn bakkerij, eh... de online broodbakschool. In de online broodbak cursussen vind je praktische oplossingen en ontdek je wat graansoorten doen in glutenvrij deeg. Je kunt met een beetje meer kennis je broodbakvaardigheden aanzienlijk verbeteren en met succes glutenvrije broodproducten bakken in je eigen oven thuis. Wat zal het binnenkort lekker ruiken in je huis!
Niet alleen is het succes van heerlijk GV brood een goede reden. Ook omdat Marije je meeneemt in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Het maakt van bakken van brood een feestje (en daarna het eten nog meer!).
Aline Haverkamp
Met deze cursus is het bakken van een glutenvrij brood een eitje. Met de duidelijke recepten, instructievideo’s en beschrijving kan het niet misgaan. Een goed glutenvrij brood maken is met deze broodbakcursus voor iedere thuisbakker mogelijk.
Jan Jansen (met kleindochters)
Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!
Lenneke Corsten
Enthousiaste cursisten
Natuurlijke Ingrediënten
Alle dagen geopend
Ontdek welke ingrediënten je kan gebruiken om glutenvrij deeg te binden
Lees over de verschillen in bindmiddelen in glutenvrij deeg
Bekijk de praktische video én zie wat er gebeurt!
Welke bindmiddelen ga jij voortaan inzetten?
Inclusief onbeperkt toegang tot de proefles in De Broodbakschool!
NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Bekijk vandaag nog de gratis proefles!