Herken je dit?
Je deeg plakt aan alles - je handen, het aanrecht, de deegschraper
Je voegt steeds meer bloem toe, maar dan wordt het te droog
Je weet eigenlijk niet hoe deeg zou móeten aanvoelen
Het eindresultaat? Misbaksels waar je niet trots op bent
Madre mia, dat is frustrerend. Want je wilt gewoon lekker brood bakken, zonder deeg dat plakt.
Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct GRATIS toegang tot De Broodbakschool.


"De video's zijn super handig en duidelijk. Ook de geschreven uitleg is heel duidelijk. Stap-voor-stap neemt Marije je mee door het proces en ze legt alles uit. Je begrijpt echt ook wat er gebeurt, in plaats van alleen maar wat ingrediënten bij elkaar gooien. "
Thuisbakker Margot Bakker - de Bruin
In mijn begintijd had ik precies dezelfde problemen. Zeikslap deeg (zo noemen bakkers dat 😜) dat aan alles bleef plakken. Tot ik van professionele bakkers leerde wat écht werkt. En dat is precies wat ik in deze gratis proefles met jou ga delen.
In deze gratis proefles leer je:
Waarom deeg onhandelbaar wordt
De exacte oorzaken van te plakkerig of te nat deeg - zodat je het voortaan voorkomt
Hoe deeg zou moeten aanvoelen
Je leert het verschil kennen tussen 'goed soepel' en 'te plakkerig'
Praktische oplossingen die echt werken
Stap-voor-stap wat te doen als je deeg niet goed is - zonder te gissen
Het 'deeg vertelt je wat je moet doen' filosofie
Leer je deeg 'lezen' in plaats van klakkeloos recepten volgen
Want ik weet uit ervaring hoe frustrerend onhandelbaar deeg kan zijn. Met deze proefles krijg je meteen waardevolle tips die je direct kunt toepassen. Zodat jij voortaan met succes het allerlekkerste brood bakt.
Zonder verplichtingen. Zonder gedoe. Gewoon aan de bak!
Echt heel erg bedankt voor alle tips en de snelle reactie per e-mail. Ik ben blij, ik ben echt zo blij als een kind als ik de deksel van de gietijzeren pan haal en zie hoe mooi het geworden is! Ik hoop dat dat niet verandert. Nogmaals bedankt voor alle hulp, heb er veel aan gehad.

Groetjes,
Eline de Boer
Vandaag brood gebakken met de online cursus als inspiratiebron en ondersteuning.
Het deeg kneden ging nog niet
helemaal goed, nog wat oefenen.
De cursussen zitten super in elkaar en zijn duidelijk voor een ”leek” broodbakker.

Groeten van een broodbak fan,
Marijke de Jong
Ik sta hier thuis niet bekend als de handy man. De video’s ervaar ik als een zeer welkome ondersteuning in het leerproces. De aanschaf van het rijsmandje is een verbetering alsmede de deegschraper. Bedankt voor alle tips. Nu vind ik brood bakken echt “keileuk!”

Hartelijke groeten,
Jos Pieters
Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct GRATIS toegang tot De Broodbakschool.

Altijd geopend en levenslang toegang
Enthousiaste cursisten
Natuurlijke ingrediënten!