Gratis proefles

Ontdek wat je moet doen wanneer je deeg plakkerig en onhandelbaar is

Herken je dit?
Je deeg plakt aan alles - je handen, het aanrecht, de deegschraper

  • Je voegt steeds meer bloem toe, maar dan wordt het te droog

  • Je weet eigenlijk niet hoe deeg zou móeten aanvoelen

  • Het eindresultaat? Misbaksels waar je niet trots op bent

Madre mia, dat is frustrerend. Want je wilt gewoon lekker brood bakken, zonder deeg dat plakt.

Ja, ik wil de gratis proefles!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct GRATIS toegang tot De Broodbakschool.

Example image

"De video's zijn super handig en duidelijk. Ook de geschreven uitleg is heel duidelijk. Stap-voor-stap neemt Marije je mee door het proces en ze legt alles uit. Je begrijpt echt ook wat er gebeurt, in plaats van alleen maar wat ingrediënten bij elkaar gooien. "

Thuisbakker Margot Bakker - de Bruin

Wist je dat onhandelbaar deeg bijna altijd op te lossen is?

In mijn begintijd had ik precies dezelfde problemen. Zeikslap deeg (zo noemen bakkers dat 😜) dat aan alles bleef plakken. Tot ik van professionele bakkers leerde wat écht werkt. En dat is precies wat ik in deze gratis proefles met jou ga delen.

In deze gratis proefles leer je:

  • Waarom deeg onhandelbaar wordt
    De exacte oorzaken van te plakkerig of te nat deeg - zodat je het voortaan voorkomt

  • Hoe deeg zou moeten aanvoelen
    Je leert het verschil kennen tussen 'goed soepel' en 'te plakkerig'

  • Praktische oplossingen die echt werken
    Stap-voor-stap wat te doen als je deeg niet goed is - zonder te gissen

  • Het 'deeg vertelt je wat je moet doen' filosofie
    Leer je deeg 'lezen' in plaats van klakkeloos recepten volgen

Nooit Meer Onhandelbaar Deeg

Ja, ik ontvang de gratis proefles!

Waarom deze proefles?

Want ik weet uit ervaring hoe frustrerend onhandelbaar deeg kan zijn. Met deze proefles krijg je meteen waardevolle tips die je direct kunt toepassen. Zodat jij voortaan met succes het allerlekkerste brood bakt.

Zonder verplichtingen. Zonder gedoe. Gewoon aan de bak!

Wat andere thuisbakkers zeggen:

Echt heel erg bedankt voor alle tips en de snelle reactie per e-mail. Ik ben blij, ik ben echt zo blij als een kind als ik de deksel van de gietijzeren pan haal en zie hoe mooi het geworden is! Ik hoop dat dat niet verandert. Nogmaals bedankt voor alle hulp, heb er veel aan gehad. 

Groetjes,

Eline de Boer

Vandaag brood gebakken met de online cursus als inspiratiebron en ondersteuning. 
Het deeg kneden ging nog niet
helemaal goed, nog wat oefenen.
De cursussen zitten super in elkaar en zijn duidelijk voor een ”leek” broodbakker. 

Groeten van een broodbak fan,

Marijke de Jong

Ik sta hier thuis niet bekend als de handy man. De video’s ervaar ik als een zeer welkome ondersteuning in het leerproces. De aanschaf van het rijsmandje is een verbetering alsmede de deegschraper. Bedankt voor alle tips. Nu vind ik brood bakken echt “keileuk!”

Hartelijke groeten,

Jos Pieters

Ja, ik krijg de gratis proefles!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct GRATIS toegang tot De Broodbakschool.

Example image

24/7

Altijd geopend en levenslang toegang

10.000+

Enthousiaste cursisten

100%

Natuurlijke ingrediënten!