Marije met een volkorenbrood

Bak je Eigen Brood - Ambachtelijk Cursuspakket

Beheers alle basis broodbakvaardigheden en bak met succes gistbrood EN desembrood.
Zonder stress en met meer zelfvertrouwen, meer overzicht, meer ontspanning & plezier en trots als een pauw op jouw zelfgebakken brood.


Maak de bakker in jou wakker!

(Ook waardevol als je eerder brood hebt gebakken)

Voor beginnende en ervaren thuisbakkers die écht goed & ambachtelijk brood wil maken!
Working ICONS Marije Bakt Brood
Bekijk het lesmateriaal wanneer het jou uitkomt. En herhaal zo vaak je maar wilt! 
Schema ICONS Marije Bakt Brood

Altijd overzicht met dit stap-voor-stap cursuspakket. Geen tijdsdruk, leer in je eigen tempo.

Start met Ambachtelijk Brood Bakken

Of je nu een beginner bent in de wereld van broodbakken of simpelweg je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen. Het Bak Je Bak je Eigen Brood - Ambachtelijk Cursuspakket zit boordevol praktische tips en waardevolle kennis over broodbakken.

Samen gaan we op pad om de juiste ingrediënten te vinden. Ik neem je mee met de voorbereiding, het basis broodbakproces en nog veel meer. Je hoeft niet langer bang te zijn om misbaksels te bakken. Of je nu een broodbakgroentje bent of al wat ervaring hebt. Met mijn deskundige begeleiding kun je vol vertrouwen met succes brood bakken.
Gistbrood of desembrood? Jij draait er binnenkort je hand niet meer voor om!

Benieuwd hoe jij voortaan het allerlekkerste brood bakt? 

Marije Bakt Brood in de keuken met 2 broden onder de arm

Jouw Broodbak Instructeur

Hoi, ik ben Marije! Heel wat jaar geleden werd mijn bakkersvuur aangestoken door Meesterbakker Robèrt van Beckhoven. Wij werkten samen aan de televisie serie BROOD in Europa en ik was meteen verkocht. Ik ontdekte hoe geweldig lekker écht brood kon smaken! En wat een wonder dat je daar alleen gemalen graan, water, gist of desem en een beetje zout voor nodig hebt! Dát wou ik ook kunnen! 

En dus stopte ik met werken bij de televisie om helemaal in de wereld van brood bakken te duiken. Dankzij mijn televisie connecties heb ik de afgelopen jaren les gekregen van de beste bakkers van Nederland.

In mijn bakstudio en in de online broodbakschool geef ik al die fijne kneepjes met veel enthousiasme door aan thuisbakkers zoals jij. Ik neem je mee op broodbakreis en laat je ervaren hoe heerlijk het is om zelf brood te bakken.

Bekijk hieronder de inhoud van het complete Ambachtelijke Starterspakket.

Wat ontvang je met het Bak je Eigen Brood - Ambachtelijk Cursuspakket?

Je ontvangt direct toegang tot het Bak je eigen brood Starterspakket + Bonussen t.w.v. 79 euro


Ontdek de basisprincipes in eenvoudige broodbaklessen:
1. Waarom je eigen brood bakken?
2. Wat is ambachtelijk brood?
3. Wat is gluten?
4. Graansoorten om brood mee te bakken
5. Ingrediënten: meel & bloem, water, zout en rijsmiddelen
6. Bakbenodigdheden: Wat heb je nodig? 
7. Broodbakproces: Hoe maak je brood?
8. Uit de oven: Hoe bewaar je brood?
9. AAN DE BAK: Basis wit brood maken in 10 stappen
10. AAN DE BAK: Basis volkorenbrood maken in 10 stappen
11. Herhaal, maak notities & experimenteer

+ nóg 2 complete broodbakcursussen

Bak geweldig lekker desembrood!

Bubbelende Desemstarter Maken t.w.v. 29 euro

1. Wat is desem, zuurdesem of desemstarter?
2. Welke soorten desems zijn er?
3. Wat gebeurt er in je desempotje?
4. Warme plekjes in je huis
5. AAN DE BAK: DESEM DAGSCHEMA
6. Video´s van dag tot dag
7. Hoe gebruik en onderhoud je een desemstarter?
8. 12 meest gestelde vragen over een desemstarter

  • BONUS: Gedroogde desem: onmisbaar voor elke desembakker


Bak Zelf Desembrood Cursuspakket t.w.v. 79 euro
1. Desembrood - Wat is het en waarom is het goed voor je?
2. Het blonde desembrood bakproces
3. 7 Tips voor Top Desembrood
4. Wat heb je nodig?
5. AAN DE BAK: Blond desembrood bakken

  • BONUS: De koelkastmethode
  • BONUS: Tijdschema desembrood
  • BONUS: Desem succesrecepten

Na elke afgeronde (deel-)cursus ontvang je een gesigneerd broodbakcertificaat.

"Dit lekkers bak jij binnenkort in je eigen oven thuis!"

💥 Ontvang vandaag 3 EXTRA Bonussen 💥

Busbrood met planbrood - Top of Flop - Marije Bakt Brood

BONUS #1: Extra Instructievideo’s (t.w.v. €29)

Wat te doen als je plakkerig deeg hebt? Waarom en hoe moet je deeg insnijden voor het beste bakresultaat?
Hoe bak je het beste brood? En nog veel meer. Bekijk de praktische video’s en verbeter direct je broodbakvaardigheden.


VANDAAG GRATIS

Lidmaatschap broodbakschool Jos - Marije Bakt Brood

BONUS #2: Lidmaatschap Broodbakclub (t.w.v. €39)

Sluit je vrijblijvend aan bij de broodbakcommunity met enthousiaste thuisbakkers. Deel jouw bakavonturen & je bakvragen in de broodbakclub.  Je krijgt direct en levenslang GRATIS toegang. Dat is lekker meegenomen!

VANDAAG GRATIS

Bakhulp van Marije Volkoren

BONUS #3: Persoonlijke Bakhulp (t.w.v. €99)

Wij zijn iedere dag in de broodbakschool om thuisbakkers zoals jij persoonlijk verder te helpen. Geen vraag is ons te gek! Kom je er niet helemaal uit dan neem je contact met ons op. Want wij zijn er om jou het beste brood te laten bakken!


VANDAAG GRATIS

Arrows Marije Bakt Brood

_Bak Je Eigen Brood - Ambachtelijk Cursuspakket €97 - De Broodbakschool.png
€297
€9​​​​7

Bak je Eigen Brood - Ambachtelijk Cursuspakket

  • Leer in je eigen tempo hoe je ambachtelijk gistbrood en desembrood bakt
  • Geschikt voor zowel beginnende thuisbakkers als ervaren bakkers
  • Biedt praktische tips en waardevolle broodbakkennis
  • Leer het basis broodbakproces en meer inzicht in goed brood bakken
  • Bespaar geld en maak voortaan zelf heerlijk versgebakken brood

Jouw broodbakreis start met...

1. De juiste ingrediënten

Met de juiste ingrediënten ga je meer plezier beleven aan brood bakken in je eigen oven. Naast het leren van nieuwe broodbakkennis en bakvaardigheden, ga je ook leren over de juiste ingrediënten en hoe je die zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Deze kennis gaat je helpen om de juiste keuzes te maken bij het inkopen. Om voortaan met succes zelf brood te maken.

2. Stap-voor-stap methode

Tijdens de online broodbaklessen neem ik je stap-voor-stap mee. Zo hou je overzicht in het proces en krijg je inzicht en gevoel voor wat er in je deeg gebeurt. Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt en terugspoelen of pauzeren als iets even niet duidelijk is. Je kunt alle vaardigheden dus in alle rust aanleren. Zodat jij een broodbakmethode kiest die bij jouw levensstijl (lees agenda) past. 

Working ICONS Marije Bakt Brood

3. Online begeleiding

Alle online broodbaklessen zijn gemaakt met jou als thuisbakker in gedachte. Er zijn praktische video's voor elke stap en broodbaklessen met tekst en foto's. Want iedereen leert op zijn eigen manier! En wat als je een broodbakvraag hebt? Ik ben elke dag in de online broodbakschool aanwezig om je te verder te helpen. Zodat je niet het hele web af hoeft te zoeken naar antwoorden. Waardoor je snel weer aan de bak gaat om de allerlekkerste glutenvrije broden te maken.

4. Het de tijd geven

Ik zeg altijd tegen mijn cursisten: "Tijd is je vriend". Iets nieuws leren kost tijd. Het duurt misschien even voordat je de verschillende recepten in de vingers hebt. Trouwens, de meeste cursisten bakken al na één keer een geweldig lekker brood. Echt waar! Mocht die van jou er minder geslaagd zijn dan kan je misschien denken dat het tóch niets voor jou is. Probeer het dan tóch nog een kans te geven. Écht iedereen kan het leren. En geniet ook van de broodbakreis

Trotse thuisbakkers over het Ambachtelijke Cursuspakket

Super duidelijke uitleg

"Normaal bak ik brood met de broodbakmachine, maar dit brood is vele malen lekkerder. Mijn allereerste brood is gewoon een succes geworden dankzij de super duidelijke uitleg van Marije!"

Wendy Testbakker - Marije Bakt Brood
Wendy van Veen

Kwalitatief lesmateriaal

"De hands-on video's geven opvallend duidelijk alle handelingen weer. Samen met de praktische tips was het daardoor heel eenvoudig om een robuust en smakelijk brood te bakken."

Annelies Testbakker - Marije Bakt Brood
Annelies Leeuwe
Samen bakken

"Het enthousiasme van Marije werkt aanstekelijk. Ook al was ik alleen, ik had het gevoel, dat ik samen met Marije een brood stond te bakken. Ik zou zo weer aan de slag willen. Dank je Marije!"

Testbakker Astrid - Marije Bakt Brood
Astrid Thomas
Jos met pleister en zijn tweede zelf gebakken brood

Zin om het volgende brood te bakken!

"Ik had nog nooit een brood gebakken en sta hier thuis ook niet bekend als de handy man. Ik was op zoek naar een online cursus om in mijn eigen tempo en in mijn eigen keuken thuis te leren bakken.
Vooral de ondersteundende filmpjes zijn iedere keer weer fijn om ´samen´ met Marije brood te bakken.
Je krijgt weer zin in het volgende brood!"

 Trotse Thuisbakker Jos Pieters

                   

Veelgestelde vragen over online broodbakcursussen

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus of een cursuspakket?

Levenslang :) Er is geen deadline waar binnen je de cursus moet hebben afgerond. Iedere thuisbakker leert in zijn eigen tempo, dat is juist heel fijn. Je hebt levenslang onbeperkt toegang tot De Broodbakschool.

Hoe vaak kan ik een cursus bekijken?

Zo vaak en wanneer je maar wilt, De Broodbakschool is alle dagen en 24 uur open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Ja hoor, dat kan bij sommige cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je dan de opties om in termijnen te betalen. Iedere termijn wordt jouw bijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het bakken van het allerlekkerste brood.

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!*
Maar twijfel je of een broodcursus iets voor jou is, vraag dan eerst een gratis proefles aan. Dan kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen.
*aangeschafte E-books kun je niet retourneren

Wanneer start de broodbakcursus?

Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw broodcursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in De Broodbakschool.

Ik ben een ervaren thuisbakker, heb ik dan wel iets aan een online broodcursus?

Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Je ontvangt al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik in de loop der jaren verzameld heb. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?

Ik heb nog nooit (met succes) brood gebakken, is een online broodcursus dan wel geschikt voor mij?

Als je nog nooit eerder brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om te beginnen met het maken van een tarwebrood met gist.
Om de basisbeginselen van ambacht in de vingers te krijgen. Daarna ben je helemaal klaar om je broodbakreis te vervolgen. Door andere meelsoorten te gebruiken of je vaardigheden te vergroten door desembrood te gaan bakken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb ik een (broodbak-)machine nodig?

Je hebt voor geen van de broodcursussen een (broodbak-)machine nodig. Alle broden maak je in principe met de hand en bak je in een oven.

Voor sommige deegsoorten kan je wel een broodbakmachine of een kneder gebruiken. In de broodcursussen ontdek je hoe je kan zien wanneer een deeg voldoende gekneed is.

Glutenvrij deeg hoef je niet te kneden. En dus kun je voor glutenvrije broden geen machines gebruiken.

Per cursus wordt aangegeven welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt. Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Want we houden het zo eenvoudig mogelijk!

Ik mag geen gluten - welke broodcursus is dan geschikt voor mij?

Heb je coeliakie (een auto-immuunziekte)? Dan zijn alle glutenvrije broodcursussen voor jou geschikt. Juist voor jou als thuisbakker weet je 100% zeker dat je 100% glutenvrij brood bakt!

Vaak wordt glutenvrij geadviseerd, terwijl er ook andere mogelijkheden zijn. Heb je geen coeliakie dan kun je starten met ALLE cursussen. Ik ben heel zeker van mijn zaak. Niet goed, geld terug!

Want in alle cursussen ga je brood maken zonder toevoegingen. Kies waar je kan voor biologische ingrediënten. Heb je spijsverteringsproblemen? Kies dan voor desembrood. Het liefst gemaakt van oude granen of volledig glutenvrij.

Ervaar door zelfgebakken brood te eten wat dat met je lijf doet.
Je zult versteld zijn van de smaak en hoe makkelijk het verteert!

Wat is De Broodbakschool?

De Broodbakschool is een bakplaats waar enthousiaste thuisbakkers ontdekken hoe ze zelf het Allerlekkerste Brood bakken. Je vindt er online broodcursussen en workshops ambachtelijk brood bakken in de bakstudio van Marije in Andalusië.

Wat is een online broodcursus?

Een online broodcursus bestaat uit vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusmateriaal in tekst. Iedere thuisbakker kan in zijn eigen tijd en tempo en op een manier die bij hem/haar past beter brood leren bakken. Bij elke broodcursus zitten handige downloads: succesrecepten, PDF´s met tips en handige boodschappenlijstjes.

Wat is ambachtelijk brood bakken?

Alle broodcursussen kenmerken zich door met zo min mogelijk middelen en met pure ingrediënten het allerlekkerste brood te maken. Je leert brood maken met je handen. En zonder pakjes en zakjes.
Want écht goed brood maak je met maar een paar ingrediënten en eenvoudige bakbenodigdheden.
Én heel veel liefde & geduld!

Welke broodcursussen zijn er in De Broodbakschool?

Er is voor elk wat wils in de broodbakschool. Er zijn veel verschillende broodcursussen te volgen:

* Cursus Tarwe Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Bubbelende Desemstarter Maken
* Cursus Tarwe Desembrood Uit Eigen Oven

* Cursus Oergranen Gistbrood Uit Eigen Oven
* Cursus Oergranen Desembrood Uit Eigen Oven

* Glutenvrij Gistbrood Uit Eigen Oven
* Glutenvrij Gistbrood Extra
* Cursus Glutenvrije Desemstarter Maken
* Glutenvrij Desembrood Uit Eigen Oven

Benieuwd wat elke cursus inhoud?
Surf dan snel naar deze pagina:
https://debroodbakschool.nl/met-welke-broodcursus-start-jij/

Mijn vraag staat hier niet bij, hoe neem ik contact op?

Stuur een bericht aan meel@debroodbakschool.nl. En je krijgt persoonlijk binnen 48 uur antwoord. Altijd!

                 
Marije met een volkorenbrood

Bak je Eigen Brood - Ambachtelijk Cursuspakket

Beheers alle broodbakvaardigheden en bak met succes gist- en desembrood.
Zonder stress en met meer zelfvertrouwen, meer overzicht & meer ontspanning

Gloei van geluk dankzij jouw zelfgebakken brood.

👀 praktische online lessen mét BONUS-video´s

📥 Tips om écht goed brood te bakken

🍞 Ga direct aan de bak met de succesrecepten