Cursus Bak Ouderwets Lekker Speltbrood
Spelt en andere oergranen hebben een delicatere deegbehandeling nodig dan tarwe. De Cursus Bak Ouderwets Lekker Speltbrood zit boordevol praktische tips en waardevolle broodbakkennis waarmee jij direct aan de bak kunt.
Ontdek alle fijne kneepjes van het brood bakken met spelt en oergranen. Je krijgt inzicht in oude graansoorten om brood mee te maken. En je ontdekt hoe je met weinig bakbenodigdheden direct aan de bak kunt. Kneden, vormen, bakken en hoe je brood kunt bewaren. Zodat jij voortaan thuis met plezier de lekkerste speltbroden maakt.
Je hoeft niet langer bang te zijn om misbaksels te bakken. Ontvang broodbaktips van een pro en maak vol vertrouwen (je eerste) speltbrood.
(heb je nog nooit met succes brood gebakken, start dan eerst met de Basiscursus Brood Bakken)