De cursussen zijn volledig online, je kan er direct mee starten in je eigen huis. Op aanvraag worden er workshops gehouden in de bakstudio in Andalusië, Stuur dan een bericht aan [email protected]
Je ontvangt DIRECT toegang tot jouw online broodcursussen. Zodat jij direct aan de bak kunt. Al het lesmateriaal is het hele jaar door en 24/7 te bereiken in De Broodbakschool.
Zodra je je inschrijft, krijg je DIRECT en voor 1 jaar toegang je lesmateriaal, de community en onze bakhulp in De Broodbakschool. Ieder volgend jaar betaal je slechts €9,95 voor weer een heel jaar toegang. Dat is een bijdrage voor de softwarekosten die we hebben om De Broodbakschool online draaiende te houden. Geen addertjes onder het gras. Klinkt goed, toch? Je kan het jaarabonnement op elk moment zonder opgaaf van reden opzeggen.
Zo vaak en wanneer je maar wilt, De Broodbakschool is alle dagen en 24 uur open. Het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar, zodat je op elk moment aan de slag kan gaan.
Ja hoor, dat kan bij sommige cursuspakketten. In het winkelwagentje zie je dan de opties om in termijnen te betalen. Iedere termijn wordt jouw bijdrage automatisch geïncasseerd. Je krijgt DIRECT TOEGANG tot AL het lesmateriaal. Zodat jij snel aan de slag kan met het bakken van het allerlekkerste brood.
Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de broodbakcursus bij je past. Brengt een cursus jou helemaal niets nieuws? Dan krijg je gewoon je geld terug, altijd!*
Maar twijfel je of een broodcursus iets voor jou is, vraag dan eerst een gratis proefles aan. Dan kunnen we eerst even aan elkaar snuffelen.
*aangeschafte E-books kun je niet retourneren (zie Algemene Voorwaarden)
Zeker! Ervaren thuisbakkers schrijven me dat ze veel gehad hebben aan alle tips, tricks en tutorials. Je ontvangt al mijn broodbakkennis, broodtechnieken en beste tips die ik geleerd heb van professionele broodbakkers. Niet om op te scheppen, maar ik weet uit ervaring dat je zeker nieuwe warenkennis of baktechnieken zult ontdekken. Mijn zelf ontwikkelde broodrecepten zijn uniek, smaken verrukkelijk en zijn bovendien goed verteerbaar. Dat wil jij toch ook ervaren?
Als je nog nooit eerder brood gebakken hebt, of met wisselend succes, dan adviseer ik je om te beginnen met het maken van een tarwebrood met gist.
Om de basisbeginselen van ambacht in de vingers te krijgen. Daarna ben je helemaal klaar om je broodbakreis te vervolgen. Door andere meelsoorten te gebruiken of je vaardigheden te vergroten door desembrood te gaan bakken.
De mogelijkheden zijn eindeloos!
Je hebt voor geen van de broodcursussen een (broodbak-)machine nodig. Alle broden maak je in principe met de hand en bak je in een oven.
Voor sommige deegsoorten kan je wel een broodbakmachine of een kneder gebruiken. In de broodcursussen ontdek je hoe je kan zien wanneer een deeg voldoende gekneed is.
Glutenvrij deeg hoef je niet te kneden. En dus kun je voor glutenvrije broden geen machines gebruiken.
Per cursus wordt aangegeven welke eenvoudige bakbenodigdheden je nodig hebt. Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Want we houden het zo eenvoudig mogelijk!
Heb je coeliakie (een auto-immuunziekte)? Dan zijn alle glutenvrije broodcursussen voor jou geschikt. Juist voor jou als thuisbakker weet je 100% zeker dat je 100% glutenvrij brood bakt!
Heb je geen coeliakie dan kun je starten met ALLE cursussen. Want in alle cursussen ga je brood maken zonder toevoegingen. Kies waar je kan voor biologische ingrediënten. Heb je spijsverteringsproblemen? Kies dan voor desembrood. Het liefst gemaakt van oude granen of volledig glutenvrij.
Ervaar door zelfgebakken brood te eten wat dat met je lijf doet.
Je zult versteld zijn van de smaak en hoe makkelijk het verteert!
De Broodbakschool is een bakplaats waar enthousiaste thuisbakkers ontdekken hoe ze zelf het Allerlekkerste Brood bakken. Je vindt er online broodcursussen en workshops ambachtelijk brood bakken in de bakstudio van Marije in Andalusië.
Een online broodcursus bestaat uit vooraf opgenomen videolessen en gedetailleerde cursusmateriaal in tekst. Iedere thuisbakker kan in zijn eigen tijd en tempo en op een manier die bij hem/haar past beter brood leren bakken. Bij elke broodcursus zitten handige downloads: succesrecepten, PDF´s met tips en handige boodschappenlijstjes.
Je krijgt direct toegang tot een Broodbakclub. Daar kun je ELKE dag je baksels laten zien en vragen stellen. Doe mee!
Alle online broodcursussen kenmerken zich door met zo min mogelijk middelen en met pure ingrediënten het allerlekkerste brood te maken. Je leert brood maken met je handen. En zonder pakjes en zakjes.
Want écht goed brood maak je met maar een paar ingrediënten en eenvoudige bakbenodigdheden.
Én heel veel liefde & geduld!
Er is voor elk wat wils in De Broodbakschool. Er zijn veel verschillende online broodcursussen te volgen:
* Basiscursus Brood Bakken
* Cursus Bubbelende Desemstarter Maken
* Cursus Zuurdesembrood Bakken
* Bak Ouderwets Lekker Speltbrood
* Cursus Desembrood Bakken met Oergranen
* Glutenvrij Genieten Broodcursuspakket
* Cursus Glutenvrije Desemstarter Maken
* Cursus Glutenvrij Desembrood Bakken
Benieuwd wat elke cursus inhoud?
Surf dan snel naar deze pagina:
https://debroodbakschool.nl/met-welke-broodcursus-start-jij/
Stuur een bericht aan [email protected]. En je krijgt persoonlijk binnen 48 uur antwoord. Altijd!